понеділок, 02 квітня 2018 00:20

Ортоплазмою лікують патології опорно-рухового апарату

Автор: www.SPORTSPLANETMAG.COM
  Завдяки ортоплазмі в суглобі покращується кровообіг та обмін речовин, тканини відновлюються
Завдяки ортоплазмі в суглобі покращується кровообіг та обмін речовин, тканини відновлюються

— Щодня на суглоби та хребет припадає велике навантаження, навіть коли людина відпочиває. Хворіють не лише старші, але й молодь. Проблеми починаються з патологічних змін у тканинах суглобів. Про це сигналізують різні симптоми: сильні чи слабші болі, скутість і набряклість, обмеження в рухах. Ми пропонуємо найновіший перспективний метод лікування хворих із патологією опорно-рухового апарату — ортоплазму, — каже 35-річний Сергій Петрик, керівник лікувально-діагностичного центру "Ортомед Просперітас" у Полтаві.

Ортоплазму можна застосовувати для хворих із 16 років. Процедура в "Ортомед Просперітас" триває півгодини. Курс лікування — 3–5 сеансів з інтервалом 3–10 днів. Метод не дає побічних ефектів, не провокує алергії.

— Це, по суті, ін'єкція. З вени беремо необхідну кількість крові. Виділяємо плазму, збагачену тромбоцитами, і вводимо її в проблемну ділянку суглоба. Концентрація тромбоцитів підсилює природну регенерацію клітин. Вони починають посилено виробляти речовини, які відповідають за міцність і цілісність хрящової тканини. Зникає запалення та біль. Найголовніше — пацієнт може вільно та безболісно рухатися, — продовжує Сергій Володимирович.

Ортоплазму застосовують при артрозах, артритах, пошкодженнях зв'язок і м'язів, уповільненому зрощенні переломів кіс­ток, реабілітації після операцій чи травм. Завдяки їй у суглобі покращується кровообіг та обмін речовин, відновлюються тканини. Можна поєднувати процедуру з іншими терапев­тичними методами лікування, що збільшить їх ефективність.

Ортоплазма поліпшує обмін речовин, дає не лише оздоровчий, але й профілактичний ефект.

Клініка "Ортомед Просперітас" у Полтаві розташована на вул. Олеся Гончара (колишня Енгельса), 19а.

Тел: 0(532) 58 03 08, 0(66) 285 25 48, 0(67) 186 55 70.

Із послугами медзакладу можна ознайомитися:

www.ortomed-prosperitas.com.ua

Ліц. АЕ №197593 від 18.04.2013

Зараз ви читаєте новину «Ортоплазмою лікують патології опорно-рухового апарату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі