понеділок, 19 листопада 2007 17:10

Олександр Ковальчук лікує молитвою

Автор: фото: УНІАН
  Хірург оглядає жіночі груди після операції зі збільшення форм у одній із київських клінік 8 листопада цього року. Такі операції роблять пацієнткам віком від 18 років. Однак через 8–10 років у багатьох жінок силіконова оболонка імплантата розривається і на
Хірург оглядає жіночі груди після операції зі збільшення форм у одній із київських клінік 8 листопада цього року. Такі операції роблять пацієнткам віком від 18 років. Однак через 8–10 років у багатьох жінок силіконова оболонка імплантата розривається і на

40-річна киянка Олеся Кондратюк перенесла онкологічну операцію. Три роки тому жінці видалили ракові пухлини з грудей.

— У правій груді прощупувалося затвердіння. Обстеження показало три невеликі пухлини. Рік я не наважувалася на операцію. Та перенесла її добре. На другий день почувалася нормально. А на сьомий мене виписали, хоч такі хворі лежать два-три тижні, — розповідає жінка. — У лікарні на Верховинній (Київський міський онкоцентр. — ГПУ) мене провідав Олександр Васильович. За його порадою я спробувала лікування словом, дотримуюся Божих заповідей.

Невисока білявка розповідає, що цей чоловік може вилікувати недугу молитвами, якщо людина має сильну віру. Він відмовляв її лягати під ніж.

— Та тоді я вже вирішила оперуватися. Потім почала ходити до нього й не жалкую. Дивлюся зараз на колишньою сусідку по палаті, — Олеся Іванівна поправляє рукою пасмо волосся. — Я маю значно кращий вигляд. У мене нічого не болить. А вона постійно відчуває слабкість і жаліється на біль у всіх органах.

Знайомий Олесі Кондратюк 56-річний киянин Олександр Ковальчук 15 років допомагає людям. Уперше задумався про силу Бога в університеті, коли вивчав ядерну фізику. За освітою він інженер.

— Електрон із нижнього рівня переходить на вищий без людського втручання. І пояснити цього ніхто не може, — каже чоловік. — Значить, є вища сила, Бог. Потім я навчався на курсах нетрадиційної тибетської медицини. Причини недуг зрозумів, коли працював на томографі у Феофанії.

Хвороба з"являється, коли в людини поранена душа

Розповідає, що якось крутнув ручку різкості на максимум і побачив, що тіло людини має контур. У старших він ближче до тіла, у молодих — далі.

— Я почав розпитувати лікарів, а вони не знають. Зрозумів, що це душа, а її може зцілити лише Бог. Хвороба з"являється, коли в людини поранена душа, — пояснює Олександр Васильович.

Найчастіше ранять душу через пристріт, вроки, смертельні прокляття. Діти чутливіші — вони починають вередувати, плачуть, бояться темряви. А дорослі відчувають втому, тривогу, головний біль. Каже, хрещених дітей до семи років Бог часто зцілює. Дорослим потрібна віра, сповідь. Варто відвідувати храм, читати Біблію, молитися вранці й увечері, носити на шиї хрестик. Тоді зло не так легко зможе підступитися до людини.

— Якщо людина захворіла нещодавно, достатньо один раз відмолити, — розповідає Олександр Васильович. — Якщо ж давно і уражено багато органів — треба й рік ходити. Важко з онкологією, серцево-судинними, хворобами крові та легеневими недугами.

Розповідає про сім"ю, яку лікує три місці. Першою прийшла жінка. Вона скаржилася на сильний головний біль. Лікарі виявили нейрохворобу. Призначили таблетки, але попередили, що біль треба терпіти.

— Тепер вона забула про болі. Але найголовніше — вдалося врятувати їхнього сина від операції. Малому, який пішов до першого класу, мали вирізати пахову грижу. Недугу вдалося відмолити.

Своїх відвідувачів Ковальчук обов"язково посилає на аналізи: флюорографію, УЗД, мамографію. Аби людина мала підтвердження, що організм відновлюється.

— Якось жінка, що мала онкологічну недугу, пожалілася, що їй діагностували туберкульоз. Я сказав, що цього не може бути. Бо її Бог оберігає. Порадив звернутися до лікарів іще раз. Виявилося, що жінка  застудилася. А крім того, у неї утворився фіброз (розростання тканини на місці вирізаної пухлини. — ГПУ). Її даремно налякали.

Про зустріч із Олександром Ковальчуком можна домовитися за тел. 8 044 259 58 57.





Сапфір допомагає лікувати пухлини


Сапфір робить протипухлинну терапію ефективнішою. Такого висновку дійшли вчені Інституту фізики твердого тіла Російського онкологічного наукового центру.

Коштовний камінь застосовують для фотодинамічної терапії — опроміненні пухлини. Медики пояснюють: тканина людського тіла непрозора, тому при звичайній процедурі опроміненню піддаються лише клітини не глибше 5–7 мм. За допомогою світловода та світлорозсіювача із сапфіра цю глибину можна збільшити вдвічі. Таке опромінення безпечніше для пацієнта, бо не пошкоджує сусідні тканини.


Молочну залозу замінюють жировою тканиною

В Олесі Кондратюк були пухлини невеликого розміру. Після їх видалення грудь жінки не втратила форми. У випадках, коли грудь видаляють повністю, пацієнтка має вибір: носити протез або зробити реконструкцію. Через кілька років протез слід замінювати.
— Реконструкцію робимо при маленькій пухлині — до трьох сантиметрів. За умови, що немає метастазів, — пояснює Олександр Литвиненко, 50 років, завідувач відділу загальної онкології та реконструктивної хірургії молочної залози Інституту онкології. — Найкраще робити це одразу. Місце вирізаної пухлини замінити жировою тканиною.
Найчастіше матеріал беруть із живота, рідше — зі спини. Порівняно з імплантатами чи силіконом, що практикують на Заході, лікарі називають перенесення власної тканини безпечнішим. Кажуть, це добре і для фігури, бо обидві груді розвиватимуться рівномірно.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Ковальчук лікує молитвою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі