середа, 06 липня 2011 07:45

Нервовим корисно спати на вулику

В амбулаторії прикарпатського села Блюдники Галицького району лікують продуктами бджільництва. Апітерапевтичний центр — єдиний в Україні.

— Найчастіше до нас приходять із головним болем, застудами, проблемами з тиском, серцевою та нирковою недостатністю, — каже бджоляр, ініціатор створення центру Віктор Білаш. — Лежати та спати на вуликах корисно для нервової системи. Мікровібрація бджолиних крилець заспокоює, це наче музика, під яку легко засинати. Тому люди, котрі страждають на безсоння, забувають тут про свою недугу.

Процедура також полегшує перебіг цукрового діабету, допомагає позбутися захворювань печінки. Бджолотерапія корисна тим, хто страждає на радикуліт, остеохондроз.

— Кожен із видів меду лікує щось своє. Особливо корисні маточне молоко, перга, підмор, квітковий пилок та прополіс. Трав'яні чаї й прополіс даємо безкоштовно. Кожного відвідувача розпитуємо, що він їсть. Багато хвороб виникають лише через неправильне харчування. Ми його врегульовуємо.

Зараз ви читаєте новину «Нервовим корисно спати на вулику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі