понеділок, 04 вересня 2017 06:35

Напередодні повного місяця не слід переїдати

Медичний гороскоп на вересень

1–2 Приділіть більше уваги догляду за шкірою. Підберіть нову косметичну лінію. Зміцніть нігті. Не звертайтеся до стоматолога. Зростає крихкість зубної емалі. Знеболювальні діятимуть слабко. Остерігайтеся травм суглобів.

3–4 Напередодні повного місяця не слід переїдати. Зберігайте почуття міри в усьому. Час позбутися шкідливих звичок. Нагадуватимуть про себе захворювання вен. Не варто розпочинати нового курсу ін'єкцій. Уникайте стресів.

5–7 Місяць уповні. Перевіряйте сумісність фармпрепаратів. Зростає небезпека появи алергійних реакцій. Молодим мамам не варто давати дітям новий прикорм.

8–9 Пильнуйте за кермом та під час роботи з механізмами. Зростає ймовірність аварій. Мозку бракуватиме кисню. Можливі запаморочення. Бережіть голову від травм. Не час для косметичних операцій на обличчі. Не пересушуйте волосся феном.

10–11 Буде вразливим горло. Намагайтеся не перевантажувати і не переохолоджувати його. Час лікувати запалення репродуктивних органів. Не плануйте поповнення у сім'ї.

12–13 Період загострення бронхо-легеневих захворювань. Не ігноруйте перших ознак застуди. Добре зігрівайтеся після перебування на вулиці. Хворим на остеохондроз і ревматизм варто зайнятися профілактикою цих недруг.

14–15 Подбайте про здорове хар­чування. Не перевантажуйте шлунок. ­Лікуйте сколіоз. Запишіться на прийом до стоматолога. Лікування і протезування зубів пройде вдало. Зростає кровоточивість ясен.

16–17 Підвищується артеріальний тиск. Непокоїтимуть аритмія та задишка. Можлива кровотеча з носа. Важко проходитимуть критичні дні у жінок. Приймайте заспокійливі ванни.

18–20 Молодик. Не провокуйте застійних явищ в організмі. Слідкуйте за своєчасним випорожненням кишечника та сечового міхура. Вдалий час для корекції фігури і схуднення.

21–22 Не допускайте зневоднення. Стимулюйте виведення піску з сечогінних шляхів. Відмовтеся від міцних напоїв. Вдалий час для лікування ендокринних захворювань.

23–24 Вагітним слід уникати фізичних навантажень у ці дні. Підвищується небезпека передчасних пологів. Молодим мамам не слід відлучати малюків від грудей. Адаптація до нового режиму харчування у немовлят проходитиме складно.

25–27 Життєвий тонус помітно знижується. Погіршується пам'ять. Не позбавляйте себе відпочинку. Рухайтеся обережно. Остерігайтеся вивихів і розтягнення зв'язок. Найкращий час для зміцнення імунітету.

28–29 Непокоїтимуть давні травми. Планові операції краще відкласти. Будьте уважні поряд із вогнем. Остерігайтеся опіків. Вдалою буде корекція зору.

30 Загострюються хвороби нервової системи. Уникайте стресових ситуацій. Непокоїтиме безсоння. Зростає схильність до судомних скорочень м'язів. Враховуйте це під час плавання.

Зараз ви читаєте новину «Напередодні повного місяця не слід переїдати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі