понеділок, 30 липня 2018 06:35

Найважчими будуть 10–11 серпня

Медичний гороскоп на серпень 2018 року

1–3 Шкіра обличчя потребуватиме догляду. Використовуйте живильні маски. Захистіть руки від впливу жорсткої води та мила.

4–5 Бережіть голосові зв'язки. Не переохолоджуйте горло. Вдалий час для консультації гінеколога. Робити операції на органах репродуктивної системи не бажано.

6–7 Не сидіть у задушливому приміщенні. Можливе погіршення капілярного кровопостачання. Руки й ноги мерзнутимуть.

8–9 Намагайтеся більше часу проводити у воді. Відвідайте басейн, сауну, лазню. Пийте відвари з трав, їжте мед. Активізується процес виведення шлаків.

10–11 Молодик. Сонячне затемнення. Найважчі дні місяця. Підвищується рівень тривожності. Непокоїтиме порушення сну. Уникайте стресових ситуацій. Загострюються слух і нюх. Гучна музика та різкі запахи дратуватимуть.

12–13 Схильним до закрепів людям слід перейти на полегшене харчування. Болю в ділянці апендикса не ігноруйте. Носіть зручне взуття. Масаж і ванночки для ніг допоможуть зняти денну втому.

14–15 Проведіть дні на природі. Запобігайте появі застійних явищ в організмі. Не видаляйте родимки чи нарости на тілі.

16–18 Дні зміцнення здоров'я. Розпочніть курс лікування травами. Обливайтеся прохолодною водою. Довіряйте інтуїції. Добрий час для відвідання ­лікаря.

19–20 Не перевантажуйте ­печінку. Погіршується відтік жовчі. Загостриться жовчнокам'яна хвороба. Збільшиться кількість хворих на вірусний гепатит. Проведіть профілактику легеневих захворювань.

21–23 Відкладіть ­відвідини стоматолога. Зубна емаль стає крихкою. Вдалий час для лікування гастриту і виразки шлунка. Турбуйтеся про здоровий режим харчування.

24–25 Зростає ламкість судин. На тілі легко будуть з'являтися синці. Намагайтеся рухатися обережно. Знижується гострота зору. Не проводьте цілі дні за екраном монітора.

26–28 Місяць уповні. Розпочніть боротьбу із зайвою вагою. Обмежуйте себе у харчуванні, але не голодуйте. Почніть курс масажу. Екстремальне навантаження на організм вплине на роботу серця.

29–30 Підвищується артеріальний тиск. Гіпертонікам слід бути пильними. Уваги потребуватиме проблемна шкіра. Яскравіше проявлятиметься вугрова сип.

31 Вдалий день для профілактичних процедур. Розпочніть курс загартування чи оздоровчого масажу. Відкладіть планові операції на горлі.

Зараз ви читаєте новину «Найважчими будуть 10–11 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі