пʼятниця, 22 квітня 2011 03:30

Методика Євмінова позбавить від хвороб хребта

Автор: фото: Тетяна ЩЕРБАТЮК
  Лікар-вертебролог Андрій Бялковський говорить, що будь-який біль у хребті має свою причину. Саме причину потрібно лікувати
Лікар-вертебролог Андрій Бялковський говорить, що будь-який біль у хребті має свою причину. Саме причину потрібно лікувати

Бути здоровим означає мати здоровий хребет. Україна подарувала світові можливість позбутися хвороб хребта раз і назавжди, не вживаючи ліків і не витрачаючи великих грошей.

— Назва цього дива — методика Євмінова, — говорить лікар народної та нетрадиційної медицини, вертебролог Андрій Бялковський, 42 роки, із Вінниці. — Свого часу В'ячеслав Євмінов мусив відмовитися від повноцінної спортивної кар'єри через тяжке ураження хребта. Але зумів розробити власну методику, яка увібрала й спортивний досвід, і медичні знання Євмінова. Завдяки їй він позбувся недуги і повернувся до активного життя. Автор методики подарував усім своїм співвітчизникам можливість позбутися сколіозу, протрузій, остеохондрозу, радикулітів, гриж міжхребцевих дисків. Дав змогу відновити функції хребта після травми або хірургічного втручання.

Десятки тисяч пацієнтів переконалися, що відновити функціональні можливості хребта можна в будь-якому віці й за будь-якого стану організму.

— Вони одужали. Адже методика Євмінова дозволяє назавжди позбутися болю в спині, спричиненого будь-якими хворобами, — продовжує Андрій Юрійович. — Ця методика впливає на причину захворювання, а не на її симптоми. Тому наші пацієнти, для яких прийом знеболювальних препаратів роками був щоденною необхідністю, забули про таблетки та ін'єкції.

Суть методики Євмінова і секрет її ефективності полягає в дозованому витягуванні хребта. Комплекс вправ слід виконувати на спеціальному ортопедичному пристрої — профілакторі Євмінова.

— Вправи може легко виконати людина будь-якого віку, у будь-якому стані організму. 10–15 хвилин занять за методикою Євмінова один-два рази на день забезпечать одужання вашого хребта, назавжди позбавлять болю в спині, повернуть упевненість у собі й чудове самопочуття, — наголошує Андрій Бялковський. — До того ж методика й профілактор Євмінова — це найдешевше лікування хвороб хребта. Адже дорогі ліки для знеболювання доводиться купувати постійно. Відвідувати мануального терапевта теж треба регулярно. Профілактором Євмінова, придбаним одного разу, може скористатися в будь-який час вся родина.

Навчання за методикою відбувається після придбання профілактора Євмінова. З метою визначення індивідуальних показань до методики вертебролог проводить попередню консультацію. Її вартість — 50 грн.

м. Вінниця, вул. Блока, 18/2.

Тел.: 0(432) 69 09 19, 0(97) 237 73 08

Зараз ви читаєте новину «Методика Євмінова позбавить від хвороб хребта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі