пʼятниця, 31 березня 2017 05:35

Медичний гороскоп: 5 квітня підвищується ламкість судин

Медичний гороскоп на квітень

1–2 Погіршується епідемічна ситуація. Якомога менше часу проводьте в людних місцях. Відкладіть відвідування хворих. Розпочніть день із дихальної гімнастики. Більше часу проводьте на свіжому повітрі.

3–4 Потурбуйтеся про раціональне харчування. Не перевантажуйте шлунок. ­Займіться лікуванням сколіозу. Слідкуйте за поставою. Запишіться на прийом до стоматолога. Лікування і протезування зубів пройде вдало.

5–6 Підвищується ламкість судин. Не варто розпочинати новий курс внутрішньовенних ін'єкцій. Яскравіше проявлятиметься алергія на ліки. Хворим на гіпертонію необхідно слідкувати за самопочуттям.

7–9 Погіршується перистальтика кишківника. Загострюється геморой. Попереджайте розвиток закрепів. Не їдьте в далеку подорож. Акліматизація проходитиме важко. ­Остерігайтеся харчових отруєнь. Не пийте сирої води.

10–11 Місяць уповні. Приділіть увагу шкірі обличчя. Захищайте її від шкідливого впливу навколишнього середовища. ­Видалення вугрів довірте косметологу. Не допускайте пересихання шкіри рук. Можлива поява тріщин. Погіршується стан урологічних хворих.

12–14 Запобігайте захворюванням, що передаються статевим шляхом. Користуйтеся протизаплідними засобами. Не робіть абортів. Час для профілактики хвороб верхніх дихальних шляхів.

15–16 Організм гостро реагуватиме на зміну атмосферного тиску. Хворим на стенокардію необхідно слідкувати за само­почуттям. Майте при собі ліки. Не вживайте тонізуючих препаратів. Утримайтеся від алкоголю.

17–19 Різкі рухи тулуба можуть призвести до зміщення хребців у попереку. Можливе защемлення нервових закінчень. Не носіть важке у ці дні. Може непокоїти ревматизм. Вдалий час для відвідування косметолога.

20–21 Погіршиться загальне самопочуття. Особливо, у хронічних хворих. Уваги потребуватиме нервова система. Уникайте стресів. Приймайте теплу ванну перед сном. Вдалий період для оздоровлення кардіологічних хворих.

22–23 Найвразливішим місцем будуть ступні. Не час видаляти мозолі й нарости на ногах. Обирайте зручне взуття. Походіть босими по землі. Дослухайтеся до порад лікарів.

24–25 Турбуватиме головний біль. Можливі запаморочення через спазми судин. Не допускайте травм голови. Добрий період для початку лікування видільної системи.

26–27 Молодик. Напруження голосових зв'язок може призвести до втрати ­голосу. Говоріть тихіше. Відкладіть проведення операцій на горлі. Загострюються хвороби щитоподібної залози. Не варто розпочинати прийом гормональних препаратів.

28–29 Остерігайтеся вуличних тварин. Не дратуйте домашніх котів і собак. Вони можуть завдати важкі ушкодження. Добре обробляйте рани. Є небезпека інфікування. У лежачих хворих може підвищитися температура.

30 Не плануйте участі у тривалому поході. Знижуйте інтенсивність тренувань. Організм швидко знесилюватиметься. Рухайтеся обережно. Уникайте падіння. Може бути перелом.

Зараз ви читаєте новину «Медичний гороскоп: 5 квітня підвищується ламкість судин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі