четвер, 10 січня 2008 14:09

Лідія Кривохижо за три дні вилікувала гайморит

Автор: фото: Валентина ІЩЕНКО
  Наталія Гусар  із міжнародного коралового клубу в Полтаві спеціальним приладом вимірює у графині заряд води з кораловим кальцієм. Він показує -150 одиниць. Така вода чиста та корисна для здоров’я
Наталія Гусар із міжнародного коралового клубу в Полтаві спеціальним приладом вимірює у графині заряд води з кораловим кальцієм. Він показує -150 одиниць. Така вода чиста та корисна для здоров’я

27-річна Лідія Кривохижо з міста Лубни Полтавської області рік тому захворіла на гайморит. Не могла дихати носом — завжди носила з собою краплі назолу.

— Ніс постійно був закладений. Голова розривалася від болю, сильно давило у висках. А без назолу задихалася. Він був у кишенях і під подушкою, — розповідає жінка. — В інструкції рекомендувалося робити лише по дві краплі в кожну ніздрю двічі на добу. Я ж капала по 20 крапель через кожні три години. Тоді прокашляюсь — наче трохи легше. Була сильна алергія на тваринний пух, шерсть. Прийду до кума в гості, а в нього великий собака — починаю кашляти, задихаюся.

До лікарні жінка не зверталася. Не вірила, що там допоможуть.

— Боялася, що буде, як із двоюрідною сестрою Наталею. Вона від того гаймориту сім років мучилася. Потім робила операцію в Києві. Їй трішки покращало. Але без крапель не обходиться. Як захопить застуда — знову ніс закладений.

Два місяці тому знайома розказала Ліді про воду з морським кораловим кальцієм. Його завозять з Японії. Три дні жінка випивала по півтора літра такої води. До банки з відстояною сирою водою вкидала пакетик із кальцієвим порошком.

Усі інфекції розвиваються в закисленому організмі

— Ті дні я ще капала в носа, але рідше. На четвертий — уже нормально дихала, — хвалиться жінка. — За тиждень повикидала усі пляшечки назолу. Зараз уже навіть коли застуджуюсь, лише в горлі перчить, то я підігрію ту водичку, поп"ю, і проходить. У мене тепер її вся родина п"є. Доньці нею глисти вивела.

Приватний лікар-оториноларинголог 45-річна Тетяна Осадча із Полтави пояснює, що гайморит викликають інфекції — бактерії та віруси. Вони проникають у гайморову пазуху через порожнину носа. Там виникає запалення.

— Усі інфекції розвиваються в закисленому організмі. А кораловий кальцій нормалізує кислотно-лужний баланс, не дає бактеріям розвиватися, — пояснює лікарка.

Подрібнений корал очищає воду. У ньому міститься майже 70 важливих для організму мікроелементів. За складом ця речовина дуже схожа на тканину людської кістки. Вода з кораловим кальцієм очищає нирки, печінку, нормалізує рівень цукру у крові, підвищує еластичність м"язів.

Хвороби виникають через вживання забрудненої води

— За даними Всесвітньої організації здоров"я, 80 відсотків захворювань виникають через вживання брудної води. У ній багато важких металів — міді, ртуті, свинцю, цинку. Це погано впливає на печінку, нирки, нервову систему, шлунково-кишковий тракт. Через пестициди й феноли виникають онкозахворювання, — каже член міжнародного коралового клубу 53-річна Оксана Стадник із Полтави. — Хлорована вода викликає хронічні нефрити та гепатити. При кип"ятінні у ній залишаються шкідливі солі важких металів, а корисні солі кальцію та магнію осідають на стінках чайника.
Наскільки придатна для вживання вода, можна перевірити приладом, що вимірює її заряд. Якщо в рідині показник більше +20, її пити не можна. Наталія Гусар із міжнародного коралового клубу наповнює графин водою з-під крану і опускає туди прилад. Він показує +136 мілівольт. Це мертва вода. У графин жінка кидає пакетик з кораловим кальцієм. За кілька секунд цифри на табло іономіра у воді змінюються до -150.
— Оце вже чиста і корисна вода, — коментує Гусар. — Кораловий кальцій нейтралізує хлор, зв"язує солі важких металів, пестициди, виводить токсичні речовини.
Кораловий кальцій "Alka Mine" продають представники міжнародного коралового клубу у вигляді порошку в маленьких пакетиках. Упаковка із 30 пакетиками по граму коштує 175 грн. Один грам речовини розчиняють у 1,5 літрах води. Її слід випити протягом доби.
Корали добувають на японському острові Токуносіма. Торік на сусідньому острові Окінава зареєстрували понад 28 тисяч людей, які прожили понад 108 років. Там п"ють воду, що протікає між кораловими рифами.

Зараз ви читаєте новину «Лідія Кривохижо за три дні вилікувала гайморит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі