понеділок, 29 вересня 2008 17:14

Іван Артюшок викочує виразку яйцями

Автор: фото з сімейного архіву Івана Артюшка
  Пацієнтка Івана Артюшка скаржилася на погане самопочуття й депресію. Після викочування яйцем відчула полегшення
Пацієнтка Івана Артюшка скаржилася на погане самопочуття й депресію. Після викочування яйцем відчула полегшення

Парапсихолог 47-річний Іван Артюшок із села Любиковичі Сарненського району Рівненщини викочує недуги яйцем та сіллю. Лікувати береться депресії, виразки шлунка, простуди та нервові розлади. Каже, останні неправильно називають вроками.

Приватний кабінет чоловік облаштував удома. Яйця для процедур позичає у сусідів. Господарства не має.

— Викочування яйцем або соляними кругляками витягує зовнішні негативні впливи та активізує імунну систему, — пояснює Іван Артюшок. — Це підготовчий етап до біоенерголікування. Приміром, якщо у людини параліч, то спочатку треба очистити організм викочуванням, а потім лікувати.

Якщо в пацієнта простуда чи депресія, достатньо викочування. Сеанс триває кілька хвилин. Під час процедури яйцем торкаються тіла або водять ним на відстані кількох сантиметрів. Слід подумки уявляти, як яйце втягує чорну енергію. Для ефективнішого лікування потрібно чергувати прикладання яйця з перепочинком.

— Яйце має бути свіжим, не більше одного тижня, заплідненим і не з холодильника, — застерігає чоловік. — Використовують його раз, опісля закопують на полі, де не орють. У жодному разі не можна згодувати його худобі чи птиці.

Артюшок каже, соляні кругляки можна використовувати кілька разів. Зберігає їх у торбинці з тканини.

— Сіль може буди будь-якою, але краще лікує морська. Нещодавно приходила жінка, скаржилася на виразку шлунку. Після першого сеансу їй стало краще.

Зараз ви читаєте новину «Іван Артюшок викочує виразку яйцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі