понеділок, 07 вересня 2020 05:30

Імбирний чай покращує кровообіг

— Під кінець літа зміцнюю імунітет, щоб восени не мати проблем зі здоров'ям. У "чарівні пігулки", що захищають від більшості хвороб, не вірю. Віддаю перевагу якісному сну, регулярній фізичній активності й натуральним продуктам, — говорить Денис Попович, 28 років, із Києва.

П'є імбирний чай. Рослина — сильний антиоксидант, що сприяє очищенню кишківника від токсинів. Напій покращує кровообіг. Позитивно впливає на роботу мозку, стан шкіри й волосся.

— Дві столові ложки натертого ­кореня імбиру змішую з такою ж кількістю зеленого чаю. Додаю три столові ложки лимонного соку й столову ложку меду. Заливаю літром окропу. Настоюю годину. П'ю дрібними ковтками по склянці раз на добу.

Імбир застосовують як профілактичний і лікувальний засіб при гострих респіраторно-вірусних інфекціях. Проте він протипоказаний вагітним, бо може викликати передчасні пологи. Не радять людям із зниженим згортанням крові, бо розріджує її і прискорює кровообіг, та діабетикам. Не слід пити імбирний чай людям із високою температурою, виразкою шлунка, гастритом і запаленнями шкіри.

Зараз ви читаєте новину «Імбирний чай покращує кровообіг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі