пʼятниця, 23 вересня 2011 05:15

Гірським повітрям лікують псоріаз

Після атомних бомб у Хіросімі й Нагасакі японці лікувалися "гірським повітрям". Під час процедури пацієнт сідав під прозорий ковпак, у який надходило розріджене повітря. Аби кисень надійшов до клітин, дрібні судини розширювали. Від того у людини поліпшувався кровообіг.

— При звужених судинах шлаки забивають міжклітинний простір, тому тіло старіє. Оротерапія дає можливість клітинам очиститися. За 20 сенсів людина стає молодшою на п'ять років, — пояснює 60-річний Володимир Тиховський, лікар санаторію "Миргород" на Полтавщині. Там лікують "гірським повітрям". — Процедури корисні передусім тим, хто хворіє на астму, хронічний бронхіт, має серцеві недуги. Їх проводять для профілактики інфарктів, інсультів та алергій.

Оротерапія помічна при псоріазі. Лікар показує фотографії жіночої спини. На одній вона вся у виразках, на другій за місяць — шкіра чиста.

— Це 30-річна Наталія з Миргорода. Виразки в неї були по всьому тілу. За 10 сенсів рани почали гоїтися. У моїй практиці був льотчик-афганець, який 10 років мучився з виразками. Після оротерапії 10 років не хворіє.

Дослідження показали, що на псоріаз зазвичай хворіють рішучі люди. У них сила волі у 160 разів міцніша, ніж в інших. Емоційно такі стійкі до стресу, але через це страждає їхня шкіра. У момент небезпеки організм забирає від неї кров. Шкіра блідне, відмирає, з часом починає хворіти.

"Гірське повітря" допомагає шкірі зсередини — відновлює кровообіг.

Зараз ви читаєте новину «Гірським повітрям лікують псоріаз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі