четвер, 21 серпня 2008 18:40

Гельмінтів виводять низьким струмом

Автор: фото: Олександра СУБОТІНА
  Керівник фірми-виробника Олексій Дубровін показує, як користуватися приладом ”Ареол”. За допомогою низького струму він виводить шлаки й паразитів. Оздоровлення проводять двічі на день по 70 хвилин
Керівник фірми-виробника Олексій Дубровін показує, як користуватися приладом ”Ареол”. За допомогою низького струму він виводить шлаки й паразитів. Оздоровлення проводять двічі на день по 70 хвилин

Тетяна Володимирівна, 54 роки, із міста Дніпропетровськ вилікувала онука від гельмінтів приладом "Ареол". Він очищує організм низькочастотним струмом. "Ареол" розробили в Києві. Виготовляють на одному з місцевих заводів.

Про прилад жінка прочитала в Інтернеті. У столиці придбала  за 2 тис. грн.

— Онук лежав у відділенні інтоксикації в Києві, — каже Тетяна Володимирівна. — Лікарі не могли поставити діагноз, нарешті виявили токсокари та лямблії. І то після аналізу крові.

Згадує, семирічний онук скаржився, що крутять ноги, болить живіт. Він погано спав, а вночі скреготів зубами. Спочатку дитині давали відвари з трав. Щойно жінка випробувала "Ареол" на собі, вирішила лікувати ним онука.

— Сеанси проводили щодня протягом двох тижнів. Потім зробили перерву на місяць. Повторні сеанси провели, як поїхали відпочивати на море.

Нині в дитини з"явився апетит, минулися запори, не болять ноги та живіт.

Одесит Валентин, 37 років, для лікування сина придбав прилад поштою. Немовляті поставили діагноз алергія. Її причин лікарі не встановили.

— Нам було чотири-п"ять місяців, коли я прочитав, що паразитарні інфекції теж можуть викликати свербіння, висипи, почервоніння. Тоді ж замовив прилад, — розповідає чоловік.

Протягом двох тижнів двічі на день дитині проводили сеанси резонансної терапії та лікували таблетками. За місяць зробили повторні аналізи. Після цього лікарі змогли поставити діагноз.

"Ареолом" користується Валентинова дружина Вікторія. Шкіра її обличчя стала чистою.

— Я купив прилад і батькові, і тещі, усім друзям, — каже Валентин. — Сам теж чищуся. Від нього почуваєшся краще та сили більше. Думки стали ясніші, а запахи чіткіші, як у дитинстві.

Думки стали ясніші, а запахи чіткіші

"Ареол" розмірами удвічі збільшеної коробки цигарок. До нього кріпляться два манжети на проводах. Прилад живиться від батарейки, її вистачає на місяць.

— "Ареол" генерує електричні сигнали в діапазоні 28-32 кілогерци. Вони постійно міняються, щоб паразити не могли призвичаїтися, — пояснює розробник Володимир Борисович, 61 рік. — Гельмінти розкладаються й виводяться з організму, як шлаки. Протипоказань прилад не має, але вагітним краще не користуватися.

Сеанс триває 70 хв. Перші 10 — прилад діє на паразитів, далі 20 хв. працює в режимі, що стимулює організм виводити токсини та шлаки. Знову 10-хвилинна дія на паразитів і 20 хв. — стимулювання. По тому прилад  знову налаштовують на 10-хвилинний режим.

Оздоровлення радять проводити двічі на день протягом 14 днів. Після цього раз на місяць роблять профілактику. Покращення пацієнти відчувають на третій день.

— Ось так закріплюємо на руці, щоб на середині був, — показує керівник фірми-виробника Олексій Дубровін, 28 років. — Краще кріпити один манжет до руки, інший — до ноги. Тоді струм чистить увесь організм. Але це має бути ліва або права половина тіла. Неприємних відчуттів нема, працювати на комп"ютері чи дивитися телевізор прилад не заважає. Єдине — не можна зводити руки разом, коли манжети на них, бо коло замкнеться і струм проходитиме лише руками.

Раз на місяць Дубровін теж проводить профілактику від паразитів.

Від паразитів рятує гарбузове насіння

Найбільш розповсюджені гельмінти — гострики, аскариди, трихінели, ціп"яки, волосоголовці. В організмі людини вони можуть жити майже у всіх органах. Здебільшого паразитують у кишечнику.
Хворий скаржиться на біль у животі, нудоту, набряки.
Аскариди відкладають яйця в легенях. Можуть спричиняти кашель. Хворобу іноді плутають з бронхітом. Гельмінти також паразитують у сечовивідних шляхах. Симптоми подібні до циститу, хвороб нирок. Якщо паразит поселяється в очах або повіках, у хворого різко падає зір.
У вагітних гельмінтоз може маскуватися під ускладнення вагітності чи анемію.
— Є такі види глистів, що харчуються кров"яними клітинами, — пояснює Ірина Жабченко, 45 років, науковий працівник Інституту педіатрії, акушерства та гінекології Академії медичних наук. — Вони можуть потрапляти до легень або мозку. Але такі випадки рідкість. За моєї практики виявляли лише гостриків. Жінки жалілися на запори, проноси та нудоту.
Медики радять раз на півроку здавати аналізи на гельмінти. Для профілактики натще корисно вживати гарбузове насіння, а під час їжі — зубок часнику. Ліки левомізол, мебендазол чи пірантел за призначенням лікаря слід приймати усією родиною, щоб уникнути повторного зараження.

Євгенія ГОНТАР

Зараз ви читаєте новину «Гельмінтів виводять низьким струмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі