пʼятниця, 09 лютого 2018 05:20

"Її очі, як сканер, проходять уздовж усього тіла"

Автор: фото надане Галиною ­Корюшкіною
  Лікар-діагнозист Вікторія Чабаненко: ”Людину бачу буквально наскрізь — внутрішні органи, системи, рух крові, лімфи, пухлини, запальні процеси. Можу оглянути орган з усіх боків, причому в кольорі”
Лікар-діагнозист Вікторія Чабаненко: ”Людину бачу буквально наскрізь — внутрішні органи, системи, рух крові, лімфи, пухлини, запальні процеси. Можу оглянути орган з усіх боків, причому в кольорі”

— Про те, що в нас буде хлопчик, дізналися від Вікторії Чабаненко. Її добре знають у нашому місті. Бачить усі органи, системи, кістки та суглоби людини буквально наскрізь. Також вона визначає стать плоду, що перебуває в утробі матері. Може розглянути майбутнього малюка в найменших подробицях, — розповідає 32-річна ­Галина ­Корюшкіна із Києва.

Чабаненко Вікторія після закінчення медичного університету пройшла інтернатуру за спеціальностями акушерство і гінекологія та народна й нетрадиційна медицина. Отримала диплом лікаря і сертифікат лікаря нетрадиційної медицини.

— Передати словами відчуття, що є під час прийому у Вікторії Сергіївни, неможливо. Її очі, як сканер, проходять уздовж усього тіла — від голови до кінчиків пальців ніг, — каже Галина Корюшкіна.

Звернутися до лікаря їй порадили знайомі.

— До неї ходила моя подруга, якій теж безпомилково визначили стать дитини. Її свекруха після обстеження у Вікторії Сергіївни почала лікувати шлунок і попередила тяжку хворобу, — продовжує Корюшкіна.

Галина Дмитрівна розповіла, що спершу не вірила в можливості цього лікаря-діагнозиста. Наважилася піти лише після того, як дізналася результати знайомих.

— Людину бачу буквально наскрізь — внутрішні органи, системи, рух крові, лімфи, пухлини, запальні процеси. Як розвивається дитина в материнській утробі, — говорить Вікторія Чабаненко. — І бачу їх не просто як на картинці в підручнику з анатомії, а немов у 3D-проекції. Можу оглянути орган з усіх боків, причому в кольорі. Правда, склад крові, сечі не визначаю. Біохімічний аналіз крові мають виконувати в лабораторії, щоб не упустити найдрібніші деталі. Не бачу вірусів. Визначаю шкірні хвороби, але не на клітинному рівні. "Сканую" тромби, камені в нирках, нервові спазми.

Можу сказати, чи має людина шкідливі звички, адже при цьому страждають внутрішні органи. У курців бронхи мають коричнево-жовтий відтінок. У тих, хто живе в екологічно небезпечних місцях — бронхи сірі, а в нормі повинні бути рожеві. Той, хто зловживає алкоголем, має порушення печінки. Залежно від "алкогольного" стажу страждають усі органи, і це чітко видно. Як курсує наркотик по крові не бачу, його наслідки — так.

Сеанс діагностики триває майже годину.

— Один прийом займає від 40 хвилин до години. Оглядаю хворого і як виявляю якесь захворювання, розповідаю, з чим воно пов'язане. Щоб було зрозуміліше, показую в атласі з анатомії, — каже Вікторія Сергіївна. — 60 відсотків моїх пацієнтів — із Запоріжжя, 30 — з Західної України, решта — Росія, Німеччина. Щодня на прийомах я бачу в людей початкові стадії різних захворювань — аж до онкології. Стосовно запоріжців — на першому місці серцево-судинні захворювання, далі онкологія, опорно-рухова система, травний тракт.

Вікторія веде докладний опис прийому і дає письмові рекомендації з приводу того, до якого фахівця людині потрібно звернутися.

— Є маса прикладів, коли пацієнти, після діагностики в мене починали комплекс лікування. І за кілька місяців на повторному прийомі я бачила, що проблема вирішена.

Навіть онкологія виліковна, якщо почати боротьбу, коли хвороба перебуває на ранній стадії. На жаль, помітити цей недуг на першій-другій стадії непросто.

— У всьому світі прийнято приділяти велику увагу профілактиці хвороб. Минулої весни мене запросили в престижну клініку Holistic Healing Medical Centre в місті Дубай, Об'єднані Арабські Емірати. Це багата країна. Люди, які живуть у ній, турбуються про своє здоров'я. Провела в клініці безліч прийомів. До мене зверталися діти й дорослі, представники різних професій і з різним рівнем доходів — аж до шейхів-мільярдерів. Після обстеження в мене вони відправлялися до представників традиційної медицини з моїми висновками й отримували повне підтвердження. І потім дякували мені. Бо завдяки моєму особливому зору вони можуть почати лікування від тієї чи іншої патології, що виявила в них, — розповідає Вікторія Чабаненко.

Медики Holistic Healing Medical Centre запропонували співпрацю Чабаненко Вікторії. Також зацікавленість у співпраці проявили представники інших іноземних клінік.

— З лютого на постійній основі проводжу прийом у Києві. Пропозиція іноземних колег із Дубай зацікавила мене, тепер співпрацюю з ними. Але від'їзд із рідної країни в найближчий час у мої плани не входить. Лише короткострокові поїздки в межах контракту з арабською клінікою.

Усіх, хто хоче бути здоровий, знати, як розвивається його майбутня дитина, довідатися в якому стані перебувають серце чи судини — Вікторія Сергіївна чекає в своєму робочому кабінеті в Києві. Приймає також у Запоріжжі.

Записатися на прийом можна за теле­фо­на­ми: 0(97) 300 44 55, 0(61) 220 20 84, або за електронною поштою: ­[email protected]

Прийом здійснює за адресою:

м. Київ, вул. Попудренка, 32.

м. Запоріжжя, вул. Дудикіна, 28, каб. №209.

Зараз ви читаєте новину «"Її очі, як сканер, проходять уздовж усього тіла"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі