пʼятниця, 09 грудня 2011 06:00

Для щитовидки корисно носити бурштин

Лікар-натуропат Олена Світко відома своїми унікальними рецептами і підходами до лікування. Вона зцілила багатьох людей від важких хвороб.

За освітою Олена Віталіївна — медик і мікробіолог. Ще з юності вона прагнула пізнавати нове: займалася йогою, вивчала різні течії східної та європейської медицини, систему оздоровлення Рейки, методи лікування травами, камінням. Олена Світко працювала у натуропатичній клініці в США, у алергологічній клініці в Канаді. Вона користується рецептами європейських натуропатів, тибетських лам. Не забуває й про рецепти українських народних цілителів, зокрема свого діда Григорія Чушенка, який був мольфаром — магом.

У сьогоднішньому номері Олена Світко розповість, як за допомогою народних методів зарадити при хворобах щитовидки.

— При патологічних станах щитовидної залози відбуваються збої у виробленні гормонів. Через це розвиваються такі хвороби, як зоб, токсичні аденоми. Фітотерапія посідає важливе місце у комплексі заходів із боротьби з цими недугами. При захворюваннях залози раджу пити 50 грамів соку стиглих ягід бузини, змішаного зі столовою ложкою меду. Приймати суміш слід натщесерце вранці протягом 10 днів. Окрім того, жінкам із хворою щитовидкою корисно носити бурштинове намисто, — радить натуропат.

Записатися до Олени Світко на прийом можна за тел.: 0(44) 521 18 12, 0(50) 938 16 27. http://www.svit-ko.info

[email protected]

Зараз ви читаєте новину «Для щитовидки корисно носити бурштин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі