четвер, 24 червня 2021 05:30

Цілющі трави повертають чоловіче здоров'я

  Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє натуральні трав’яні засоби від різних недуг
Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє натуральні трав’яні засоби від різних недуг

Чотири з 10 чоловіків працездатного віку страждають від простатиту. Це найпоширеніша урологічна проблема. У запущених випадках може спричинити безпліддя.

— Через свою любов до риболовлі ледь не поплатився чоловічим здоров'ям, — каже 44‑річний Сергій з Миколаєва. Прізвища не називає. — Моє хобі вимагає терпіння, часто доводиться стояти у воді, іноді — в холодній. Так весною простудився і заробив простатит. Спершу почав частіше бігати в туалет, а десь за місяць послабилася ерекція. Як тільки жінка зрозуміла, що маю проблему, замовила засоби від недуги у травниці Тетяни Павлівни Радіонової. Мені помогли вже з перших днів прийому. Після цілого курсу — сечовипускання нормалізувалося, а в ліжку став знову активний.

— Люди часто хибно думають, що простатиту треба остерігатися тільки весною та осінню. Він дійсно найчастіше загострюється в цей час, але на його виникнення, крім холодів, впливають ще й шкідливі звички, — говорить травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Почастішали випадки простатиту серед молоді. Причиною є офісна робота сидячи, а також модні тісні штани, які перетискають статеві органи. Через це порушується кровообіг у малому тазі. Чоловікам слід бути фізично активними та не переохолоджуватися. Якщо простатиту не вдалося уникнути, рекомендую свій трав'яний комплекс від недуги.

Засоби виготовлені на основі цілющих трав. Не містять гормонів чи інших шкідливих складників. Тому не спричиняють подразнень чи алергій. До комплексу входять бальзам для прийому всередину і мазь, яку слід наносити на ніч. А також "Еліксир молодості для чоловіків" для відновлення потенції.

— Мої засоби мають м'яку дію. Вони ефективно полегшують стан, при цьому не шкодять печінці. Трави нормалізують позиви в туалет. Знімуть запалення у простаті й усунуть біль. А еліксир відновить статеву функцію і посилить сексуальне бажання.

Свої засоби Тетяна Павлівна Радіонова відправляє поштою по всій Україні.

Більше інформації про натуральні трав'яні засоби для боротьби з демодекозом, простатитом, герпесом, псоріазом, грибком, гайморитом, гемороєм, парапроктитом, артрозом, остеомієлітом, трофічними виразками, рожистими запаленнями, пролежнями, целюлітом, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя і шиї та багато іншого можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової.

www.travnik.kharkiv.ua

0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

Зараз ви читаєте новину «Цілющі трави повертають чоловіче здоров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі