понеділок, 05 жовтня 2015 00:00

Білий цукор знижує імунітет у сімнадцять разів

— Усім, у кого високий цукор, раджу відмовитися від білого цукру-піску. Він штучний. Впливає і на підшлункову, і на щитовидку, перевантажує серце. Від нього швидко повніють, — каже столичний терапевт 40-річна Юлія Кащенко.

Мед більш калорійний. Проте солодший, тому його їдять менше.

— На більш ніж 70 відсотків складається з глюкози і фруктози. Ризику перевантажити підшлункову немає. Швидко засвоюються і дають максимальну користь. Склянка ледь теплої води з чайною ложкою меду й соку лимона натще зранку запускає обмін речовин. Такий напій корисно пити кілька разів на день, але не раніш ніж за півгодини до їди. Мед добре поєднувати з імбирним чаєм. Від нього швидко минає застуда. А схуднути легше можна, якщо з'їдати щодня чотири-п'ять шматочків свіжого кореня імбиру, намащеного медом. Ефект буде, якщо не ласувати іншими солодощами. Вчені довели, що білий цукор знижує силу імунітету в 17 разів. А мед — зміцнює. Це ще одна причина замінити цукор на мед.

Зараз ви читаєте новину «Білий цукор знижує імунітет у сімнадцять разів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі