понеділок, 30 жовтня 2017 00:30

9 листопада запишіться на прийом до стоматолога

Медичний гороскоп на листопад

1–3 Дні підвищеного травматизму. Рухайтеся обережно. Падіння може супроводжуватися переломами та вивихами. Пильнуйте на кухні. Частіше траплятимуться опіки. Непокоїтиме головний біль.

4–5 Місяць уповні. Знайдіть час для догляду за шкірою рук та обличчя. Відкладіть глибоке очищення шкіри. Можливі ускладнення. Слідкуйте за артеріальним тиском. Є тенденція до його підвищення.

6–7 Погіршується епідемічна обстановка. Різко зростає кількість хворих на респіраторні вірусні інфекції. Підтримайте імунітет. Лікуйте застарілий кашель. Бережіть суглоби і зв'язки.

8–9 Запишіться на прийом до стоматолога. Вдалий час для протезування та лікування зубів. Обмежте себе в їжі. Але не голодуйте. Поєднуйте продуманий режим дня з регулярним фізичним навантаженням.

10–11 Вдалі дні для початку курсу оздоровчих процедур. Час розпочинати поступове загартовування. Стимулюйте повноцінну циркуляцію крові. Багато рухайтеся. Обмежте прийом ліків до необхідного мінімуму. Не переїдайте.

12–13 Нагадають про себе захворювання шлунково-кишкового тракту. Не змінюйте звичного режиму харчування. Екзотичні страви можуть викликати небажані реакції. Підвищенню загального тонусу організму сприятиме масаж стоп. Походіть босоніж.

14–15 У ці дні варто лікувати риніт і гайморит. Добре пройдуть операції з видалення мигдалин і поліпів. Бережіть нирки. Відмовтеся від алкоголю. Корисною буде безсольова дієта.

16–18 Молодик. Підвищується плодючість організму. Запобігайте небажаній вагітності. Частіше траплятимуться випадки зараження на грибкову інфекцію. Тримайте ноги у теплі. Не провокуйте загострення циститу.

19–20 Знижується рівень гемоглобіну в крові. Не відмовляйте собі у повноцінному харчуванні. Хворим на анемію слід пройти черговий курс лікування. Очі швидше втомлюватимуться від роботи. Зробіть увечері компрес на повіки.

21–23 Потребуватиме уваги опорно-рухова система. Зміцнюйте м'язи спини. Слідкуйте за поставою. Погіршується самопочуття хворих з низьким артеріальним тиском. Не пийте тонізуючих напоїв. Ведіть активний спосіб життя.

24–25 Багато турбот і хвилювань очікується протягом цих днів. Нервова система буде перевантажена. Знаходьте можливість отримувати більше позитивних емоцій. Не піднімайте важкого. Незграбний рух може призвести до защемлення нервів.

26–28 Намагайтеся не проводити багато часу на ногах. Нагадає про себе варикозне розширення вен. Попереджайте появу набряків. Відпочивайте, піднявши ноги на стілець. Перевантаження може викликати носову кровотечу. Відкладіть початок курсу ін'єкцій.

29–30 Підтримайте печінку. Відмовтесь від смаженого, жирного, копченого. Не використовуйте гострих приправ. Можливі збої у роботі гормональної системи. Проявиться схильність до неконтрольованих емоцій. Частіше робіть перерви у роботі.

Зараз ви читаєте новину «9 листопада запишіться на прийом до стоматолога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі