понеділок, 04 червня 2018 00:26

8–9 червня непокоїтиме головний біль

МЕДИЧНИЙ ГОРОСКОП НА червень

1–2.06 Відкладіть відвідування мануального терапевта. Не рекомендується проводити процедури на спині. Бережіть хребет від травм. Звертайтеся до стоматолога за крайньої потреби. Хороший ефект дасть дієта.

3–5.06 Період загострення невралгії. Цими днями частіше траплятимуться нервові зриви. Посилиться роздратованість. Можуть непокоїти безсоння та безпричинні страхи. Частіше турбуватимуть напади епілепсії та судоми.

6–7.06 Не змінюйте раціон харчування. Відмовтеся від фарбування волосся. Не слід розпочинати нового курсу лікування фармпрепаратами. Підвищується небезпека алергійних реакцій.

8–9.06 Непокоїтиме головний біль. Можливі запаморочення, як наслідок кисневого голодування мозку. Не допускайте травм голови. Розпочніть курс лікування органів видільної системи.

10–11.06 Відмовтеся від ін'єкцій і таблеток. Зверніться за порадами до народної медицини. Не варто у ці дні робити операції на щитоподібній залозі.

12–13.06 Молодик. Особливо вразливі будуть органи дихальної системи. Може виникнути сухий кашель. Намагайтеся не напружувати голосові зв'язки. Говоріть тихо. Не пийте холодні напої.

14–15.06 Загостряться захворювання печінки й жовчного міхура. Гірше розщеплюватимуться жири. Відмовтеся від гострих приправ і соусів. Залишайтеся тверезими. Не допускайте передозування ліків.

16–17.06 Підвищується втомлюваність. Розсіюється увага. Додаткового догляду потребуватиме волосся. Скористайтеся масками для їх укріплення. Не можна стригтися цими днями.

18–20.06 Проводити очищення кишечника не варто. Їжте частіше малими порціями. У ці дні можна видаляти мозолі та врослі нігті на ногах. Походіть босоніж по землі. Це покращить ваше самопочуття.

21–22.06 Прослідкуйте за роботою видільної системи. Дискомфорт може викликати утруднене сечовиділення. Погіршується водно-сольовий обмін. Відвідайте лазню чи сауну. Більше рухайтеся.

23–24.06 Уповільнюється перистальтика кишок. Схильним до запорів людям варто продумати раціон. Не бажано в ці дні проводити операції на репродуктивних органах. Лікування захворювань носоглотки буде успішне.

25–27.06 Вдалий час для початку занять із корекції зору. Дайте очам можливість відпочити від дисплеїв і телевізорів. Загострюється нюх. Надмірно різкі аромати провокуватимуть головний біль.

28–29.06 Місяць уповні. Зростає внутрішня тривожність. Частіше ставатимуться нервові зриви. Не перевантажуйте себе фізичною роботою. Загострюються серцево-судинні захворювання.

30.06 Утримайтесь від переїдання. Знижується здатність завагітніти. Планувати поповнення родини не час. Не можна цього дня відлучати дітей від грудей.

Зараз ви читаєте новину «8–9 червня непокоїтиме головний біль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі