понеділок, 01 липня 2019 00:31

8 липня виникатимуть проблеми з пам'яттю

Mедичний гороскоп на липень

1 Доба напередодні сонячного затемнення. Послаблюється імунітет. Особливо вразливою буде дихальна система. Більше часу проводьте на свіжому повітрі. Знижується працездатність. Гірше почуватимуться гіпотоніки.

2–3 Молодик. Сонячне затемнення. Складно буде утримувати емоційну стабільність. Частіше траплятимуться нервові розлади. Відкладіть початок нового курсу лікування. Не варто експериментувати з дієтами. Знижуйте фізичну активність. Збільшується ризик отруєння.

4–5 Частіше давайте очам відпочинок. Запобігайте потраплянню бруду на слизову ока. Період загострення серцево-­судинних захворювань. Час відвідати стоматолога.

6 Видалення мозолей і врослих нігтів на ногах варто планувати на ці дні. Процедура пройде успішно. Носіть зручне взуття на низьких підборах. Відкладіть на деякий час процедуру очищення організму. Ви можете порушити баланс ­мікрофлори кишечника.

8–10 Виникатимуть проблеми з пам'яттю. Частіше робіть перерви в роботі. Більше рухайтеся. Висипання на тілі свідчитимуть про алергію. Не допускайте контакту з агресивними хімічними речовинами.

11–12 Підвищується небезпека зараження на грибкові захворювання. Дотримуйтеся правил гігієни. Відкладіть відвідування гінеколога. Аборти цими днями робити не можна. Остерігайтеся харчових отруєнь. Ліки частіше даватимуть побічні ефекти.

13–14 Корисні заняття водними процедурами. Сходіть до сауни. Стимулюйте потовиділення. Виганяйте хвороби з організму. Укріплюйте імунітет. Печінка потребує підтримки. За можливості зменшуйте прийом ліків. Очищення крові проходитиме повільно.

15–17 Місяць уповні. Місячне затемнення. Підвищується рівень тривожності й агресивності. Контролюйте себе. Погіршиться стан хворих на радикуліт. Бережіть спину. Не йдіть до перукарні. Фарбувати волосся не можна. Прискорюється старіння шкіри.

18–19 Знижується рівень гемоглобіну в крові. Не можна голодувати. Пийте теплі напої. Погіршується капілярне кровопостачання. Ведіть активне життя. Відкладіть початок нового курсу внутрішньовенних ін'єкцій. Операції на судинах проводити не варто.

20–22 Шкіра потребуватиме додаткового зволоження. Не пересушуйте її. Уповільнюється засвоєння їжі. Бажано влаштувати розвантажувальні дні. Попереджайте розвиток запорів. Пийте більше води.

23–24 Тіло потребуватиме фізичної активності. Не засиджуйтеся вдома. Проте від екстремального спорту краще відмовитися. Підвищується ризик травм. Можливі переломи і струси мозку. Прикривайте голову від сонця.

25–26 Покращується загальне самопочуття. Розпочніть курс масажу. Попереджайте розвиток остеохондрозу. Можливе зниження слуху. Найслабкішим місцем у ці дні буде горло. Нагадає про себе хронічний тонзиліт. Не пийте напоїв із холодильника.

27–29 Частіше розправляйте плечі. Дихайте глибоко. Стимулюйте повноцінну вентиляцію легенів. Не працюйте у непровітрюваних приміщеннях. Зволожуйте повітря в домі. Займіться гімнастикою для суглобів. Розвивайте гнучкість тіла.

30–31 Потурбуйтеся про покращення харчування. Хворим із виразкою шлунка необхідно дотримуватися суворої ­дієти. Захворювання може прогресувати. ­Займіться профілактикою карієсу. Відвідайте стоматолога. Не допускайте зневоднення організму.

Зараз ви читаєте новину «8 липня виникатимуть проблеми з пам'яттю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі