четвер, 30 січня 2020 05:01

8 лютого виникатимуть судоми

МЕДИЧНИЙ ГОРОСКОП НА ЛЮТИЙ

1–3 Загострюються недуги щитоподібної залози. Діабетики мають стежити за самопочуттям. Розпочніть курс лікування захворювань репродуктивних органів.

4–5 Період зниження імунітету. Варто почати відновлення рухливості суглобів після травм.

6–7 Займіться профілактикою недуг органів травлення. Поповніть мікрофлору кишечника. Дбайте про здорове харчування. Ідіть на прийом до стоматолога. Лікування й протезування зубів пройде вдало.

8–9 Місяць уповні. Вразливою буде серцево-судинна система. Уникайте стресів. Зменшіть фізичне навантаження. Людям із хворобами серця слід мати при собі ліки. Виникатимуть судоми.

10–11 Додаткового догляду потребуватиме шкіра. Проведіть глибоке очищення обличчя. Підберіть нову косметику. Видаляйте мозолі й бородавки, не носіть тісного взуття.

12–13 Активізується процес утворення піску й каменів у нирках. Пийте більше води. Не затримуйте сечовиділення. Можливе загострення циститу. Уникайте травмування поперечного відділу хребта. Не піднімайте важкого.

14–15 Відкладіть планові операції, особливо на органах репродуктивної системи. Виникатимуть ускладнення. Не допускайте випадкових статевих зв'язків. Остерігайтеся харчових отруєнь.

16–18 Більше часу проводьте на свіжому повітрі. Займіться аеробікою. Добрий ефект дасть ароматерапія. Вдало пройдуть операції на органах дихальної системи.

19–20 Не відкладайте лікування остеопорозу. Не допускайте різкого перепаду температури страв. Це спровокує руйнування зубної емалі. Візит до стоматолога краще перенести.

21–22 Зростає внутрішня тривожність. Складно утримувати емоційну рівновагу. Людей старшого віку непокоїтиме безсоння. Не провокуйте загострення хронічних запальних захворювань. Одягайтеся тепло.

23–25 Молодик. Відмовтеся від важких і жирних страв. Їжте більше овочів і фруктів. Перевіряйте сумісність ліків. Не допускайте передозування. Зростає ризик появи побічних ефектів.

26–27 Сходіть до тренажерної зали. Вирушіть у похід. Займіться танцями. Фізичне навантаження дозуйте. Не допускайте різкого коливання показників кров'яного тиску. Непокоїтиме головний біль.

28–29 Знижується гострота зору. Потурбуйтеся про освітлення на робочому місці. Не читайте перед сном. Займіться консервативним лікуванням захворювань очей. Робити операції на них не варто.

Зараз ви читаєте новину «8 лютого виникатимуть судоми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі