понеділок, 29 лютого 2016 06:50

8 березня загостряться психічні хвороби

Медичний гороскоп на березень

1–3 Період зниження імунітету. Організм слабко протистоятиме інфекції. Намагайтеся менше контактувати з хворими. Вдалий час для відновлення рухливості суглобів після травм.

4–5 Ваші кістки потребують мінеральної підтримки. Період загострення остеопорозу. Не варто вживати надто гарячих і надмірно холодних страв. Це може спричинити руйнування зубної емалі. Зростає ламкість зубів і нігтів. Відкладіть візит до стоматолога.

6–7 Знижується гострота зору. Подбайте про повноцінне освітлення робочого місця. Замініть відпочинок перед екраном телевізора на прогулянку. Не читайте перед сном. Проведіть консервативне лікування очей. Робити офтальмологічні операції не рекомендується.

8–9 Молодик. Сонячне затемнення. Час загострення психічних хвороб. Турбуватиме безсоння й підвищена внутрішня тривожність. Швидко наставатиме втома. Не час розпочинати новий курс лікування. Воно проходитиме з ускладненнями.

10–11 Бережіть шкіру від опіків. Не перегрівайте тіло в лазні чи сауні. Відмовтеся від споживання алкоголю. Судини можуть не витримати різких перепадів кров'яного тиску. Дні загострення мігрені.

12–13 Можливе загострення хвороб щитовидної залози. Слідкуйте за самопочуттям під час фізичних навантажень. За потреби вчасно зверніться до лікаря. Не можна оперувати горло. Розпочинайте день із контрастного душу. Перед сном розслабтеся у ванній.

14–15 Зростає агресивність людей і тварин. Інстинкти братимуть верх над розумом. Уникайте контакту з вуличними тваринами. Загостряться бронхо-легеневі захворювання. Частіше провітрюйте помешкання й офіси. Більше гуляйте.

16–17 Приділіть час профілактиці хвороб органів системи травлення. Подбайте про здорове харчування. Голодувати в ці дні не можна. Відвідайте стоматолога. Лікування й протезування зубів буде вдале.

18–20 Найвразливішою буде серцево-судинна система. Намагайтеся уникати стресів. Зменшіть фізичні навантаження. Кардіологічним хворим слід мати при собі ліки. Частіше непокоїтимуть судоми. Пильнуйте на воді.

21–22 Додаткового догляду потребуватиме шкіра. Захищайте її від впливу негативних зовнішніх факторів. Підберіть нову косметичну лінію. Видаліть мозолі й бородавки. Робіть масаж стоп під час вечірньої ванни.

23–25 Місяць уповні. Активізується утворення піску й каменів у нирках. Пийте більше води протягом дня. Не затримуйте сечовиділення. Можливе загострення циститу. Вагітним жінкам необхідно відпочивати, аби не провокувати передчасні пологи.

26–27 Відкладіть планові операції. Важко переноситиметься наркоз. Токсини повільно виводитимуться з організму. Запобігайте можливим отруєнням. Активізується поширення венеричних хвороб. Подбайте про свою безпеку.

28–30 Влаштуйте собі дні полегшеного харчування. Відмовтеся від важкої й жирної їжі. Перейдіть на овочеву й фруктову дієти. Перевіряйте сумісність лікарських препаратів. Не допускайте передозування. Зростає ризик побічних ефектів.

31 Більше часу проводьте на свіжому повітрі. Займіться аеробікою. Пограйте у теніс, бадмінтон. Гарний ефект дасть аромотерапія. Оперувати органи опорно-рухової системи не варто.

Зараз ви читаєте новину «8 березня загостряться психічні хвороби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі