понеділок, 01 серпня 2016 00:00

7 серпня утворюватимуться камені в нирках

Медичний гороскоп на серпень

1 Найвразливіший — шлунок. Подбайте про здорове харчування. Не провокуйте виразку. Голодувати не можна. Час відвідати стоматолога. Лікування й протезування зубів пройде вдало.

2–3 Молодик. Знижується загальний тонус організму. Уваги потребуватиме серцево-судинна система. Намагайтеся уникати стресів. Хворим на серце слід мати при собі ліки. Частіше непокоїтимуть судоми. Будьте обережні на воді.

4–6 Приділіть увагу ­профілактиці хвороб органів травлення. Подбайте про здорове харчування. Відкладіть операції в ділянці черевної порожнини. Робіть ванночки для ніг. Походіть босоніж. Носіть зручне взуття.

7–8 Активізується процес утворення піску й каменів у нирках. Пийте більше води. Можливе загострення циститу. Вдало пройдуть косметичні процедури. Не час фарбувати волосся.

9–11 Відкладіть операції. Можлива значна втрата крові. Важко переноситимете наркоз. Не допускайте випадкових статевих стосунків. Зросте кількість венеричних захворювань. Остерігайтеся харчових отруєнь.

12–13 Період зниження імунітету. Організм слабко опиратиметься розповсюдженню інфекції. Намагайтеся не контактувати з хворими. Вдалий час для відновлення суглобів після травм.

14–16 Кістки потребуватимуть мінеральної підтримки. Не відкладайте лікування остеопорозу. Не допускайте різкого перепаду температури страв. Не провокуйте руйнування емалі зубів. Візит до стоматолога відкладіть.

17–18 Місяць уповні. Зростає тривожність. Складно втримати емоційну рівновагу. Старих людей турбуватиме безсоння. Розпочинайте день із контрастного душу. Частіше чергуйте роботу й відпочинок. Перед сном розслабтеся у ванні.

19–20 Знижується гострота зору. Забезпечте повноцінне освітлення робочого місця. Більше гуляйте. Раціонально харчуйтесь. Дієта сприятиме оздоровленню організму. Час лікувати зір.

21–22 Організм потребуватиме активних дій. Сходіть до тренажерної зали. Вирушіть у похід. Займіться танцями. Фізичне навантаження дозуйте. Не допускайте різких перепадів кров'яного тиску. Може турбувати головний біль.

23–24 Можливі збої в роботі ендокринної системи. Загостряться хвороби щитоподібної залози. Діабетики мають уважно стежити за самопочуттям. У жінок можливі зміни в місячному циклі. Відкладіть прийом гормональних препаратів.

25–26 Більше часу ­проводьте на свіжому повітрі. Займіться аеробікою, пограйте в теніс, бадмінтон. Не час для операцій на органах дихання. Вдалими будуть процедури для очищення організму.

27–28 Влаштуйте розвантажувальні дні. Відмовтеся від важкої та жирної їжі. Перевіряйте сумісність ліків. Не допускайте передозування. Зростає ризик побічних ефектів.

29–31 Остерігайтеся опіків. Не сидіть довго на сонці. Не вживайте горілки. Напередодні сонячного затемнення варто дотримуватися помірності в усьому.

Зараз ви читаєте новину «7 серпня утворюватимуться камені в нирках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі