понеділок, 01 квітня 2019 00:05

7 квітня говоріть тихіше

МЕДИЧНИЙ ГОРОСКОП НА КВІТЕНЬ

1 Остерігайтеся вуличних тварин. Не дражніть домашніх котів і собак. Вони можуть нанести серйозні травми. Добре обробляйте поверхню рани. Є небезпека інфікування. У лежачих хворих підніметься температура.

2–3 Найбільш вразливим місцем організму будуть ступні. Не час видаляти мозолі й нарости на ногах. Обирайте зручне взуття. Знайдіть можливість походити босими. Прислухайтеся до рекомендацій лікарів.

4–6 Молодик. Буде непокоїти головний біль. Мозок відчуватиме кисневе голодування. Особливо чутливі натури можуть через це знепритомніти. Не допускайте травм голови. Добрий час для лікування видільної системи.

7–8 Напруження голосових зв'язок призведе до втрати голосу. Говоріть тихіше. Відкладіть проведення операцій в області горла. Загострюються хвороби щитоподібної залози. Не розпочинайте цими днями прийому гормональних препаратів.

9–10 Розпочинайте день із дихальної гімнастики. Частіше бувайте на свіжому повітрі. Відправляйтеся на природу. Погіршується епідемічна обстановка. Менше часу проводьте серед натовпу. Відвідування інфекційних хворих відкладіть на пару днів.

11–12 Не змінюйте раціону харчування. Уникайте гастрономічних експериментів. Найбільш вразливим місцем буде шлунок. Час провести профілактику загострення остеохондрозу. Не дозволяйте застоюватися колінним суглобам. Більше рухайтеся.

13–15 Не проводьте біля комп'ютера чи телевізора цілий день. Непокоїтиме зниження гостроти зору. Бережіть очі від травм. Варто потурбуватися про укріплення нервової системи. Більше часу присвячуйте активному відпочинку.

16–17 Уповільнюється перистальтика кишечника. Загострюється геморой. Попереджайте розвиток запорів. Не бажано відправлятися у далекі мандрівки. Акліматизація проходитиме важко. Остерігайтеся харчових отруєнь. Не пийте сиру воду.

18–19 Місяць уповні. Непокоїтиме підвищена втомлюваність організму. Приділіть увагу догляду за шкірою обличчя. Видалення вугрів довірте косметологу. Не допускайте знежирення шкіри рук. Погіршується стан здоров'я урологічних хворих.

20–21 Остерігайтеся захворювань, що передаються статевим шляхом. Використовуйте протизаплідні засоби. Не робіть у ці дні абортів. Час зайнятися профілактикою захворювань верхніх дихальних шляхів.

22–23 Організм чутливо реагуватиме на зміну атмосферного тиску. Хворим на стенокардію необхідно стежити за самопочуттям. Майте при собі необхідні ліки. Не вживайте тонізуючих препаратів та напоїв.

24–25 Різкі рухи тулуба можуть призвести до зміщення хребців у попереку. Можливе защемлення нервових закінчень. Цими днями не бажано переносити важкі речі. Можуть непокоїти ревматичні болі. Візит до стоматолога краще відкласти.

26–28 Період загострення серцево-судинних захворювань. Не переймайтеся через життєві неприємності. Кращий час для початку курсу відновлення рухливості кінцівок та укріплення нервової системи.

29–30 Подбайте про раціональне харчування. Не перевантажуйте шлунок. Займіться лікуванням сколіозу. Слідкуйте за своєю поставою. Запишіться на прийом до стоматолога. Лікування і протезування зубів пройде вдало.

Зараз ви читаєте новину «7 квітня говоріть тихіше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі