понеділок, 03 липня 2017 00:50

4 липня побільшає отруєнь

Медичний гороскоп на липень

1–2 Шлаки повільніше виводяться з організму. Дотримуйтеся необтяжливої для печінки дієти. Менше часу проводьте на сонці. Замість засмаги можете отримати алергію на ультрафіолетове проміння.

3–4 Зростає кількість харчових отруєнь. Перевіряйте термін придатності продуктів. Можливі збої в роботі гормональної системи. Важко пройдуть критичні дні у жінок. Поранення супроводжуватимуться сильною кровотечею.

5–7 Знизиться гострота зору. Давайте очам частіше відпочивати. Не займайтеся самолікуванням. Нові препарати можуть спричинити алергію. Радьтеся з лікарем.

8–9 Місяць уповні. Відкладіть візит до стоматолога. Поставлена пломба довго не протримається. Протезування пройде з ускладненнями. Найкращий час для профілактики шлунково-кишкових розладів і підбору дієти.

10–12 Продуктивність розумової праці знижується. Не варто трудитися вночі. Через перевтому може виникати тремтіння рук. Будьте обережні, не користуйтеся пошкодженими електроприладами.

13–14 Намагайтеся менше часу стояти. Погіршується відтік крові з вен. Можуть виникати набряки. Майбутнім мамам треба стежити за вчасним виведенням рідини з організму. Не відкладайте лікування грибкової інфекції.

15–16 Загострюється мігрень. Не нервуйте. Частіше турбуватиме головний біль. Майте при собі ліки. Максимально зменшіть навантаження на спину. Силові тренування краще відмінити. Період підвищеного травматизму.

17–18 Не довіряйте сонячній погоді. Добре одягайтеся. Стережіться протягів. Зросте кількість застуд. Загостряться нежить і тонзиліт. Вдалий час для стрижки й фарбування волосся. Ретельніше доглядайте за нігтями.

19–20 Боріться зі шкідливими звичками. Отримаєте гарний результат. Уникайте пасивного куріння. Від роботи з їдкими речовинами може розболітися голова.

21–22 Найбільш вразлива травна система. Непокоїтиме печія. Нерозбірливість у харчуванні може призвести до збільшення ваги. Їжте низькокалорійні страви. Пийте воду. Розвивайте гнучкість суглобів.

23–25 Молодик. Сплануйте помірні навантаження упродовж дня. Не переїдайте. Розпочинайте ранок з легкої пробіжки. Добре провітрюйте приміщення. Не допускайте кисневого голодування.

26–27 Нагадає про себе дискінезія жовчогінних шляхів. Відмовтеся від жирних страв. Для гарного самопочуття у ці дні приділіть більше уваги догляду за ногами. Масажуйте стопи. Носіть зручне взуття.

28–29 Особливої уваги потребуватиме проблемна шкіра. Зверніться до косметолога. Погіршиться самопочуття гіпертоніків. Важко стабілізувати артеріальний тиск. Уникайте стресів. Не перевтомлюйтеся.

30–31 Прискорюється відкладання солей у суглобах. Більше рухайтеся. Запишіться на прийом до масажиста. Відвідуйте басейн. Уповільнюється перистальтика кишечника. Попереджайте закрепи.

Зараз ви читаєте новину «4 липня побільшає отруєнь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі