понеділок, 31 липня 2017 06:50

31 серпня зуби стають крихкішими

Медичний гороскоп на серпень

1–3 Можливий застій жовчі у протоках. Не навантажуйте печінку. Віддавайте перевагу овочевим стравам. Розвивайте гнучкість суглобів. Знаходьте час для ранкової пробіжки.

4–5 Остерігайтеся падінь. Не займайтеся важкою працею. Можливі переломи кісток та травми зв'язок. Потурбуйтеся про правильне положення спини під час роботи. Лікуйте гастрит.

6–8 Місяць уповні. Місячне затем­нення. Стимулюйте повноцінний відтік крові з вен. Відпочивайте, поклавши ноги на стілець. Потренуйтеся на велотренажері. Частіше турбуватимуть судоми. Пам'ятайте про це під час занять у басейні.

9–10 Не переохолоджуйте ступні ніг. Не сідайте на холодну поверхню. Можуть потурбувати цистит і запалення репродуктивних органів. Перегляньте режим харчування. Відмовтеся від солодкого і здоби.

11–13 Дотримуйтеся міри в усьому. Організм гостро реагуватиме на зміни атмосферного тиску. Частіше турбуватимуть напади головного болю. Уникайте стресових ситуацій. Пийте заспокійливі напої.

14–15 Нагадає про себе хронічний фарингіт. Бережіть голосові зв'язки. Говоріть тихо. Операції на горлі краще відкласти. Час розпочати боротьбу з безпліддям. Запишіться на прийом до гінеколога.

16–17 Підвищиться чутливість до різких запахів. Уникайте тривалого перебування у задушливих приміщеннях. Може розболітися голова. Є ризик побутового травматизму. Поранення супроводжуватимуться сильною кровотечею.

18–19 Утримайтеся від екстремальних навантажень. Кровоносні судини у цей період слабкі. Підвищується ризик внутрішніх крововиливів. Ведіть розмірений спосіб життя. Час зайнятися очищенням організму.

20–21 Молодик. Сонячне затемнення. Займіться нервовою системою. Частіше робіть перерви у роботі. Потурбуйтеся про повноцінний відпочинок. Так ви уникнете загострення серцево-судинних захворювань. Не варто підбирати окуляри.

22–23 Уповільнюється перистальтика кишок. Можливе виникнення запорів. Не перевантажуйте шлунок. Особливо ретельного догляду потребуватимуть лежачі хворі. Проведіть профілактику пролежнів та застійних явищ в організмі.

24–25 Період ускладнень урологічних захворювань. Хворим слід суворо дотримуватися порад лікаря. Утримуйтеся від уживання алкоголю. Відкладіть проведення косметичних операцій. Час позбавитися вугрів.

26–28 Підвищується плодючість організму. Варто лікувати хвороби верхніх дихальних шляхів. Можна розпочати загартовування.

29–30 Час зайнятися профілактикою та лікуванням захворювання легенів. Цього дня паління особливо небезпечне. Хворим на астму слід поберегти себе. Більше ходіть пішки. Під час тренувань уникайте надмірного розтягнення зв'язок.

31 Бережіть хребет і коліна від травм. Не слід записуватися на прийом до стоматолога. Зуби стають крихкішими. Дотримуйтеся помірності в усьому. Уникайте переїдання. Не варто проводити процедури з корекції зору.

Зараз ви читаєте новину «31 серпня зуби стають крихкішими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі