понеділок, 30 січня 2017 06:10

3 лютого зросте небезпека зміщення хребців

Медичний гороскоп на лютий

1–2 Частіше турбуватиме головний біль. Підвищується внутрішньочерепний тиск. Особливого догляду потребуватиме чутлива шкіра обличчя. Не варто проводити глибоке очищення, видаляти вугрі.

3–4 Відкладіть візит до мануального терапевта. Протипоказані маніпуляції в районі хребта. Остерігайтеся падіння з висоти. Є небезпека зміщення хребців. Не варто проводити операції на горлі. Лікування грибкової інфекції пройде вдало.

5–6 Нагадають про себе старі травми суглобів і зв'язок. У місцях пошкоджень виникатимуть запалення та набряки. Частіше непокоїтимуть судоми. Подбайте про безпеку під час занять у басейні.

7–8 Організм реагуватиме на атмосферний тиск. Турбуватимуть прояви вегето-судинної дистонії. Підвищення тривожності призведе до розладу сну. Намагайтеся підтримувати емоційну рівновагу.

9–11 Місяць уповні. Підвищується схильність до алергій. З'явиться задишка від незначних фізичних навантажень. Не підбирайте нову косметику. Не розпочинайте курс лікування. Напади астми почастішають.

12–13 Вразливим буде кишечник. Не переїдайте. Але й голодувати в ці дні не можна. Уникайте важких та гострих страв. Утримайтеся від алкоголю. Пийте мінеральну воду. Увечері прийміть ванну.

14–15 Не сидіть на холодному. Не затримуйте сечовипускання. Можлива поява циститу. Слідкуйте за роботою нирок. Відкладіть операцію з видалення каменів із сечовивідних шляхів. Може підвищитись температура.

16–18 Вагітним необхідно більше відпочивати. Зростає небезпека передчасних пологів. Аборт у ці дні робити не можна. Імовірні ускладнення. Слідкуйте за якістю продуктів. Стережіться харчових отруєнь.

19–20 Уповільнюється виведення токсинів і шлаків з організму. Печінка гірше очищатиме кров. Обмежте прийом ліків до мінімуму. Смажені й копчені страви вилучіть із меню.

21–23 Не варто відвідувати стоматолога. Результат не задовольнить вас. Знеболювальні не діятимуть. Погіршується пам'ять. Розсіюватиметься увага. Чергуйте розумову й фізичну працю. Не позбавляйте себе повноцінного сну.

24–25 Протипоказані операції на судинах. Є небезпека розвитку тромбофлебіту. Виникнуть ускладнення в роботі периферійної нервової системи. Можливе оніміння тіла. Знайдіть час для прогулянок на свіжому повітрі.

26–27 Молодик. Зменшіть навантаження на серце. Інтенсивна фізична праця може викликати задишку. Не слід розпочинати заняття на тренажерах. Не зловживайте тонізуючими напоями. Економте фізичні сили. Дайте собі розслабитися.

28 Протипоказані операції на органах черевної порожнини. Є небезпека значної крововтрати. Робити татуювання і проколи на тілі не можна. Травмування шкіри викликатиме нагноєння. Підвищується схильність до набряку ніг.

Зараз ви читаєте новину «3 лютого зросте небезпека зміщення хребців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі