пʼятниця, 01 березня 2019 05:11

29 березня перейдіть на фруктову дієту

МЕДИЧНИЙ ГОРОСКОП НА БЕРЕЗЕНЬ

1–2 Кістки потребують мінеральної підтримки. Не відкладайте лікування остеопорозу. Підвищується ламкість зубів і нігтів. Вживання надміру гарячих і холодних страв провокує руйнування емалі. Відкладіть відвідування стоматолога.

3–4 Емоційно складні дні. Зростає внутрішня тривожність. Складно утримувати емоційну рівновагу. Людей похилого віку непокоїтиме безсоння. Розпочинайте день із контрастного душу. Чергуйте роботу і відпочинок. Перед сном прийміть теплу ванну.

5–7 Молодик. Знижується гострота зору. Подбайте про повноцінне освітлення на робочому місці. Не читайте перед сном. Робити офтальмологічні операції не рекомендується.

8–9 Бережіть шкіру від опіків. Не перегрівайтеся в лазні чи сауні. Відмовтеся від алкоголю. Судини можуть не витримати різких перепадів кров'яного тиску. Дні загострення мігрені.

10–12 Можливі збої в роботі ендокринної системи, порушення менструального циклу у жінок. Діабетикам не слід порушувати дієту. Загостряться захворювання щитоподібної залози. Не розпочинайте новий курс гормональної терапії.

13–14 Більше часу проводьте на свіжому повітрі. Займіться спортом. Пограйте у теніс, бадмінтон. Гарний ефект дасть аромотерапія. Операції на органах дихальної системи проводити не рекомендується.

15–16 Займіться профілактикою захворювань системи травлення. Подбайте про здорове харчування. Голодувати цими днями не можна. Ідіть на прийом до стоматолога. Лікування і протезування зубів пройде вдало.

17–18 Найбільш вразливою буде серцево-судинна система. Намагайтеся уникати стресів. Знижуйте фізичні навантаження. Кардіологічним хворим слід мати при собі ліки. Почастішають судоми. Пильнуйте на воді.

19–20 Додаткового догляду потребуватиме шкіра. Захищайте її від негативного впливу. Підберіть нову косметичну лінію. Займіться видаленням мозолей та бородавок. Робіть масаж стоп під час прийому вечірньої ванни.

21–22 Місяць уповні. Активізується процес утворення піску і каменів у нирках. Пийте більше води. Не затримуйте сечовиділення. Можливе загострення циститу. Вагітним необхідно більше відпочивати.

23–24 Відкладіть планові операції. Важко переноситиметься наркоз. Токсини повільно виводитимуться з організму. Попереджайте можливі отруєння. Подбайте про запобігання венеричним хворобам.

25–27 Період зниження імунітету. Організм слабко протистоятиме інфекції. Намагайтеся менше контактувати з хворими. Вдалий час для відновлення рухливості суглобів після перенесених травм.

28–29 Відмовтеся від важкої та масної їжі. Перейдіть на овочеву та фруктову дієту. Перевіряйте сумісність лікарських препаратів. Не допускайте передозування. Підвищується ризик побічних ефектів.

30–31 Дні підвищеної втомлюваності. Погіршується пам'ять. Важко зосередитися на копіткій роботі. Бережіть очі від надмірного навантаження. Більше часу приділяйте повноцінному відпочинку.

Зараз ви читаєте новину «29 березня перейдіть на фруктову дієту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі