понеділок, 02 березня 2020 06:55

27 березня не можна видаляти родимок

Медичний гороскоп на березень

1 Відкладіть відвідування мануального терапевта. Остерігайтеся падіння з висоти. Є небезпека зміщення хребців. Не проводьте операцій на ділянці горла. Лікування грибкової інфекції пройде вдало.

2–3 Турбуватимуть старі травми суглобів і зв'язок. Частіше непокоїтимуть судоми. Подбайте про безпеку під час занять у басейні.

4–5 Організм реагуватиме на зміни атмосферного тиску. Турбуватимуть прояви вегето-судинної дистонії. Підвищення внутрішньої тривожності може спричинити розлад сну.

6–8 Підвищується схильність до алергій. З'являтиметься задишка при фізичних навантаженнях. Не підбирайте нової косметики. Астматики переживатимуть часті напади.

9–10 Місяць уповні. Особливо вразливим буде кишківник. Уникайте важких і гострих страв. Утримайтеся від алкоголю. Пийте мінеральну воду. Приділіть більше часу догляду за стопами.

11–12 Не сідайте на холодне. Не затримуйте сечовиділення. Можлива поява циститу. Стежте за роботою нирок. Відкладіть операцію з видалення каменів із сечогінних шляхів.

13–14 Вагітним необхідно більше відпочивати. Підвищується небезпека передчасних пологів. Аборти в ці дні робити не можна. Можливі ускладнення.

15–16 Уповільнюється виведення токсинів і шлаків з організму. Печінка буде гірше справлятися з очищенням крові. Обмежте прийом ліків.

17–18 Не варто відвідувати стоматолога. Знеболювальні діятимуть слабко. Погіршується пам'ять. Розсіюватиметься увага. Частіше чергуйте розумову й фізичну працю.

19–21 Протипоказані операції на судинах. Виникатимуть ускладнення у роботі периферійної нервової системи. Можливе оніміння ділянок тіла.

22–23 Відкладіть операції на органах черевної порожнини. Є небезпека втрати крові. Робити татуювання і проколи на тілі не можна. Підвищується схильність до набряку ніг.

24–26 Молодик. Зменшуйте навантаження на серце. Інтенсивна фізична праця може викликати задишку й посилене серцебиття. Не слід розпочинати заняття у тренажерній залі.

27–28 Бережіть стопи від травмування. Не можна видаляти родимок й інших наростів на тілі. Займіться профілактикою серцево-судинних захворювань. Стимулюйте повноцінний кровообіг.

29–31 Частіше турбуватиме головний біль. Підвищується внутрішньочерепний тиск. Догляду потребуватиме шкіра обличчя. Не можна проводити її глибокого очищення, видаляти вугрі.

Зараз ви читаєте новину «27 березня не можна видаляти родимок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі