понеділок, 28 листопада 2016 07:05

24 грудня на тілі легко з'являтимуться синці

Медичний гороскоп на грудень

01–03 Нагадають про себе застарілі травми суглобів і кісток. Не видаляйте родимки й нарости на тілі. Операція може мати небажані ускладнення. Не час голодувати.

04–05 Загострюються радикуліт і невралгія. Погіршується гнучкість хребта. Незграбні рухи призведуть до защемлення нервів. Пийте відвари цілющих трав. Їжте мед. Активізується виведення шлаків.

06–08 Відвідайте басейн, сау­ну, лазню. Тримайте ноги в теп­лі. Не провокуйте появи нежитю. Підвищується плодючість. Успішними будуть процедури з відновлення репродуктивної функції.

09–10 Падіння частіше призводитиме до переломів і струсу мозку. Рухайтеся обережніше. Підвищується внутрішньочерепний тиск. Непокоїтимуть головні болі. Зростає кількість аварій на автошляхах. Пильнуйте за кермом.

11–12 Загострюються недуги верхніх дихальних шляхів. Особливо вразливі голосові зв'язки. Говоріть тихіше. Уваги потребуватиме шкіра. Виникне вугрове висипання. Відвідайте косметолога.

13–14 Місяць у повні. Не перебувайте довго в приміщенні. Нестачу кисню переноситимете важко. Зволожуйте повітря. Погіршується капілярне кровопостачання. Руки й ноги мерзнутимуть. Більше рухайтеся.

15–16 Запишіться до стоматолога. Протезування зубів буде вдалим. Зміцнюйте емаль зубів. Лікування гастриту й виразкової хвороби шлунка краще відкласти через можливі побічні ефекти.

17–18 Бережіть очі від агресивних речовин. Подбайте про безпеку під час феєрверків. Необачність може призвести до втрати зору. Людям із хворим серцем потрібен спокій.

19–20 Відкладіть планові операції. Погано переноситимете наркоз. Можлива велика втрата крові. Не переїдайте. Не провокуйте загострення хронічних хвороб. Обмежте вживання алкоголю.

21–23 Погіршиться загальне самопочуття. Посилиться алергія. Гучна музика й різкі запахи негативно впливатимуть на людей. Уникайте стресових ситуацій.

24–25 Підвищується ламкість судин. На тілі легко з'являтимуться синці. Можлива кровотеча з носа. Знижується потенція в чоловіків. Можливий збій місячного циклу в жінок. Утримайтеся від статевих контактів.

26–28 Не перевантажуйте печінку. Погіршується відтік жовчі. Загостриться жовчнокам'яна хвороба. Частіше мийте руки. Є ризик підхопити вірусний гепатит. Подбайте про профілактику бронхо-легеневих недуг.

29–30 Молодик. Час боротися із зайвою вагою. Обмежуйте себе у їжі, але не голодуйте. Розпочніть курс антицелюлітного масажу. Не прагніть рекордів під час занять спортом. Перевантаження позначаться на роботі серця.

31 Подбайте про нервову систему. Зберігайте спокій. Не переймайтеся через дрібниці. Нагадає про себе варикозне розширення вен. Менше працюйте стоячи. Носіть зручне взуття.

Зараз ви читаєте новину «24 грудня на тілі легко з'являтимуться синці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі