понеділок, 29 травня 2017 06:25

17 червня знижується гострота зору

Медичний гороскоп на червень

1–2 Загостряться захворювання кишково-шлункового тракту. Не змінюйте харчування. Екзотичні страви спричинять небажані реакції. Підвищити тонус організму допоможе масаж стоп. Походіть босоніж.

3–4 Висип на тілі свідчитиме про алергію. Уникайте контакту з агресивними речовинами. Не час розпочинати курс лікування. Можливі набряки. Полікуйте нирки.

5–7 Остерігайтеся грибкових інфекцій. Приділіть більше уваги гігієні. Погіршиться самопочуття людей із хворобами серця. Перевантаження спровокує аритмію та підвищення тиску. Зменшіть інтенсивність тренувань.

8–9 Місяць у повні. Тіло потребуватиме активності. Більше рухайтеся. Від екстремальних видів спорту краще відмовитися. Зростає ризик травмуватися через падіння чи зіткнення. Побільшає пацієнтів у травмпунктах.

10–12 Загостриться радикуліт. Бережіть спину. Нігті будуть ламкі. Робіть сольові ванни. Не йдіть у перукарню. Фарбувати волосся не можна. Візит до стоматолога краще відкласти.

13–14 Найскладніші дні місяця. Погіршується епідемічна ситуація. Не відвідуйте людні місця. Почастішає ураження електричним струмом. Не користуйтеся зіпсованою технікою.

15–16 Нагадає варикозне розширення вен. Запобігайте набрякам. Відпочивайте, піднявши ноги на стілець. Перевантаження можуть спричинити носову кровотечу. Відкладіть курс ін'єкцій.

17–19 Знижується гострота зору. Подбайте про достатнє освітлення робочого місця. Не сидіть вечорами біля телевізора. Зростає тривожність. Час зміцнити нервову систему. Пийте заспокійливе.

20–21 Нагадають про себе хронічний тонзиліт та інші недуги горла. Час розпочинати загартування. Сприяйте повноцінній циркуляції крові. Багато рухайтеся. Не переїдайте. Відвідайте косметолога.

22–23 Молодик. Знижується життєвий тонус. Відмовтеся від тонізуючих препаратів. Більше відпочивайте. Можливе зниження артеріального тиску та гормональні збої.

24–25 Корисні водні види спорту. Відвідайте сауну. Варто пропотіти. Вдалий час для видалення мозолів і врослих нігтів на ногах.

26–27 Погіршується капілярне кровопостачання. Можливі проблеми з пам'яттю. Більше рухайтеся. Приймайте теплі ванни. Будуть успішними заходи для відновлення рухливості кінцівок.

28–29 Подбайте про якість харчування. Хворим на виразку необхідна сувора дієта. Недуга може прогресувати. Запобігайте карієсу. Не допускайте зневоднення.

30 День підвищеного травматизму. Рухайтеся обережно. Падіння може закінчитися переломами й вивихами. Нагадає про себе застарілий кашель. Почніть лікування гаймориту та риніту.

Зараз ви читаєте новину «17 червня знижується гострота зору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі