понеділок, 04 листопада 2019 00:00

16 листопада кровоточитимуть ясна

Медичний гороскоп на ЛИСТОПАД

1–3 Приділіть увагу шкірі. Підберіть нову косметику. Укріплюйте нігті. Не звертайтеся до стоматолога. Підвищується крихкість зубної емалі. Запобігайте травмуванню колін.

4–5 Час позбутися шкідливих звичок. Нагадають захворювання вен. Не варто розпочинати курсу ін'єкцій. Бережіть нервову систему від стресів.

6–8 Перевіряйте сумісність фармпрепаратів. Можливе висипання на шкірі. Підвищується небезпека алергійних реакцій. Матерям не слід вводити нового прикорму.

9–10 Турбуватимуть старі травми. Перенесіть планові операції. Запобігайте опікам. Вдало пройде корекція зору. Не відкладайте лікування.

11–12 Місяць уповні. Вразливе буде горло. Не перевантажуйте і не переохолоджуйте його. Добре піддаватимуться лікуванню захворювання репродуктивних органів. Не плануйте вагітності.

13–15 Загострюються бронхо-легеневі захворювання. Не ігноруйте перших ознак застуди. Добре зігрівайтеся після вулиці. Хворим на остеохондроз і ревматизм слід зайнятися профілактичним лікуванням.

16–17 Подбайте про здорове харчування. Не перевантажуйте шлунок. Лікуйте сколіоз. Слідкуйте за поставою. Запишіться на прийом до стоматолога. Лікування і протезування зубів пройде вдало. Підвищується кровоточивість ясен. Не травмуйте їх.

18–19 Погано працюватиме голова. Виникатимуть проблеми з пам'яттю. Більше часу приділяйте фізичній праці. Гуляйте на свіжому повітрі. Не бажано йти до лікаря і здавати аналізи. Частіше траплятимуться помилки в роботі медиків.

20–21 Не провокуйте появи застійних явищ в організмі. Слідкуйте за своєчасним випорожненням кишечника та сечового міхура. Проведіть лікувальне голодування. Займіться корекцією фігури. Час позбутися зайвої ваги.

22–23 Не слід працювати і тренуватися до сьомого поту. Пийте чисту воду. Стимулюйте виведення піску із сечогінних шляхів. Відмовтеся від міцних напоїв. Слід розпочати лікування ендокринних захворювань.

24–25 Вагітним варто уникати фізичних навантажень. Підвищується небезпека передчасних пологів. Не можна відлучати малюків від грудей. Адаптація до нового харчування в немовлят проходитиме складно.

26–28 Молодик. Життєвий тонус помітно знижується. Погіршується пам'ять. Рухайтеся обережно. Запобігайте вивихам і розтягненню зв'язок. Кращий час для укріплення імунітету. Пропийте курс вітамінів.

29–30 Пильнуйте за кермом і під час роботи з механізмами. Зросте кількість аварій. Мозок відчуватиме кисневе голодування. Можливе запаморочення. Не допускайте травм голови.

Зараз ви читаєте новину «16 листопада кровоточитимуть ясна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі