понеділок, 29 квітня 2019 00:01

11 травня збільшиться кількість серцевих нападів

Медичний гороскоп на травень

1 Втому викликатимуть навіть невеликі фізичні навантаження. Можливі запаморочення. Погіршиться самопочуття хворих на гіпотонію. Не пийте напоїв, що тонізують. Більше часу проводьте на свіжому повітрі.

2–3 Частіше непокоїтиме головний біль. Майте при собі знеболювальні. Гірше почуватимуться хворі на вегето-судинну дистонію. Особливої уваги потребуватиме чутлива шкіра обличчя. Попереджайте виникнення вугрів. Процедуру глибокого очищення шкіри відкладіть.

4–5 Молодик. Не переохолоджуйте горло. Надмірне перевантаження зв'язок може призвести до втрати голосу. Загострюються хвороби ендокринної системи. Підвищується рівень внутрішньої тривоги. Не варто розпочинати курс гормональних препаратів.

6–7 Дадуться взнаки старі травми суглобів і зв'язок. Намагайтеся не провокувати загострення запальних процесів і появи набряків. Частіше непокоїтимуть судоми. Відмовтеся від гострих приправ. Не травмуйте слизову шлунку.

8–10 Вразливою буде система травлення. Не експериментуйте з новими дієтами та екзотичними стравами. Підвищується плодовитість організму. Час подумати про поповнення родини. Дайте можливість очам відпочити від екранів моніторів. Добрий час для відновлення гостроти зору.

11–12 Різко збільшиться кількість серцевих нападів. Хворим на гіпертонію слід контролювати артеріальний тиск. Поранення супроводжуватимуться сильною кровотечею. Важко проходитимуть критичні дні у жінок. Не перевантажуйте себе.

13–14 Відкладіть проведення планових операцій на органах черевної порожнини. Не робіть очищувальних клізм. Їжте частіше малими порціями. Особливо корисно цими днями розпочати курс масажу. Приділіть увагу догляду за стопами. Ходіть босими по траві й камінню.

15–16 Виникнуть ускладнення в роботі периферій­ної нервової системи. Можливе оніміння тіла. Погіршиться самопочуття хворих на радикуліт. Не засиджуйтеся на одному місці. Розвивайте гнучкість суглобів. Корисним буде плавання.

17–18 Місяць уповні. Поставтеся уважно до роботи видільної системи. Ускладнене сечовиділення викликатиме дискомфорт. Сприяйте нормалізації водно-сольового обміну. Хворим на геморой потрібно потурбуватися про профілактику запорів.

19–20 Виникнуть проблеми зі слухом. Вуха закладе від різких коливань атмосферного тиску. Непокоїтиме сухий кашель. Стимулюйте виведення мокроти з дихальних шляхів. Робіть інгаляції. Займіться дихальною гімнастикою.

21–23 Приділіть більше часу догляду за зубами та яснами. Не слід іти до стоматолога. Пломби погано триматимуться. Не час видаляти родимки та інші нарости. Така операція може спровокувати небажані наслідки. Не перегрівайте тіло.

24–25 Підвищується ламкість судин. Частіше виникатимуть синці на тілі. Не беріть участі у тривалих піших переходах. Ноги швидко втомляться. Погіршується мозкове кровопостачання. Розпочніть ранок із контрастного душу. Більше працюйте фізично.

26–28 Період загострення хронічних захворювань. Може турбувати безсоння і безпричинні тривоги. Цими днями бажано виявляти стриманість у всьому. Не дозволяйте собі зайвого. Вживайте перевірені ліки.

29–30 Будьте готові до стресових ситуацій. Контролюйте емоції. Не втручайтеся у конфлікти. День підвищеного травматизму. Зростає небезпека внутрішніх крововиливів. У групі ризику хворі, які перенесли інфаркти та інсульти.

31 Не допускайте знежирення шкіри рук. Можуть з'явитися тріщини. Користуйтеся гумовими рукавичками під час хатніх справ. Не забувайте про зволожуючі креми. До літа підберіть нову косметику.

Зараз ви читаєте новину «11 травня збільшиться кількість серцевих нападів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі