Із жовтня розпочніть дієту

Медичний гороскоп на жовтень

1–2 Людей із серцевою недостатністю турбуватимуть аритмія й задишка. Лікуйте сколіоз. Стежте за зручним положенням спини під час роботи. Спіть на низькій подушці.

3–5 Вчасно випорожнюйтесь. Можна почати лікувальне голодування. Їжте дієтичні страви. Час позбутися зайвої ваги.

6–7 Молодик. Бережіть очі від травм. Відкладіть корекцію зору. Подбайте про спокій. Не зловживайте гострими стравами й алкоголем.

8–9 Нагадають про себе гінекологічні хвороби. Вагітним слід уникати значних навантажень. Не відлучайте дітей від грудей. Не розпочинайте курсу лікування. Препарати даватимуть побічні ефекти.

10–11 Більше відпочивайте. Уникайте натовпу. Імунна система погано протистоятиме інфекції. Зростає ламкість судин. Можливі внутрішні крововиливи.

12–13 Підберіть косметичну лінію для догляду за шкірою. Зміцніть нігті. Лікування та протезування зубів пройде з ускладненнями. Наркоз діятиме погано. Погіршується рухливість колінних суглобів.

14–15 Зміцнюйте серцево-судинну систему. Робіть оздоровчу гімнастику. Частіше виникатимуть судоми. Стимулюйте повноцінне кровопостачання головного мозку.

16–18 Не експериментуйте з екзотичними стравами. Приймайте ліки лише за крайньої необхідності. Зростає ризик алергій. Носіть зручне взуття. Перед сном зробіть ванночки для ніг і масаж стоп.

19–20 Місяць у повні. Турбуватиме головний біль. Не робіть косметичних операцій на обличчі. Фарбувати чи пересушувати волосся не можна. Підживіть його рослинними масками. Боріться з лупою.

21–22 Не проколюйте вух, не робіть татуювання та пірсингу. Рани гоїтимуться грубими рубцями. Відмовтеся від алкоголю. Можливе отруєння. Почастішають венеричні хвороби.

23–25 Розпочинайте день з дихальної гімнастики. Провітрюйте житло. Прогуляйтеся перед сном. Вдалий час покинути курити. Загострюються остеохондроз і ревматизм.

26–27 Зростає артеріальний тиск. Можлива носова кровотеча. Важко проходитимуть критичні дні. Пильнуйте за кермом. Поранення будуть із втратою крові. Нагадає про себе виразка шлунка.

28–30 Почніть очищувальну дієту. Не переїдайте. Літнім людям слід уникати важких страв. Пийте воду перед їдою. Не робіть операцій на органах черевної порожнини. Не видаляйте наростів і пухлин.

31 Не допускайте зневоднення. Промийте нирки та сечовий міхур. Виведіть пісок із сечогінних шляхів. Загострюються недуги підшлункової. Діабетикам і хворим на панкреатит слід уважніше стежити за здоров'ям.

Зараз ви читаєте новину «Із жовтня розпочніть дієту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі