середа, 22 лютого 2012 22:33

Жінка почала курити в 40 років через суворого чоловіка

Жінка почала курити в 40 років через суворого чоловіка

42-річна викладач тернопільського вишу Ксенія Омельченко закурила в 40 років, протестуючи проти домашньої тиранії свого чоловіка. Розповідає, що раніше вважала куріння ганебною звичкою.

"Мама все життя воювала з татом за куріння, до того ж я вчилася на педагогічному і не мала права показувати дітям поганий приклад. У мене дуже правильний і прискіпливий чоловік - сам не палить, не п'є і вимагає цього від мене . Всі роки намагалася відповідати його уявленням і бути правильною дружиною. Але потім щось мені бамкнуло в голові. Набридло жити, так як хочеться чоловікові. Захотілося відчути: щось у житті роблю з власної волі. 40 років – пора виходити з-під контролю. На жаль, паління потай виявилося єдиним способом протесту", - розповіла жінка.

Ксенія закурила після чергового нервового зриву.

"Того дня ми з чоловіком посварилися. Подруга запропонувала закурити, щоб заспокоїтися. Після першої цигарки блювала так, що капіляри лопалися на обличчі, - згадала вона. - Думала ніколи не палитиму. Але через деякий час поїхала на практику зі студентами в гори. Чисте повітря, проста розмова – цигарка гладко пішла. Почала втягуватися. Коли палю, відчуваю себе незалежною. Змінилася зовнішньо. Досі одягалася, як класична вчителька – строга сукня, зачіска. Тепер ношу джинси й сорочки".

"Думка чоловіка завжди визначала всі мої дії. Зараз частіше керуюся власною. Він звик, що у нас друзі тільки спільні, а тепер у мене є й інші. Раніше доводилося відпрошуватися піти кудись із друзями. Тепер тільки ставлю його перед фактом. Почала ходити в басейн", - поділилася Ксенія.

Чоловік дізнався про куріння дружини за півроку.

"Пішли в гості до його брата з дружиною. Ми з братовою забалакалися і я не витримала, захотіла похизуватися – запалила сигаретку перед нею. Після того вона з тріумфом мене попалила своєму чоловікові, а той сказав моєму. Він спершу не міг повірити. Сприйняв це як зраду. Може й кинула б, якби не докоряв. Переважно курю на роботі. Коли сильно нервуюся, викурюю до пачки в день, а так дві три цигарки. Перед тим, як іти додому, ретельно приховую сліди куріння. Мащуся ефірними оліями, бо в чоловіка нюх, як у собаки. Кожного дня фейс-контроль проходжу, коли він мене цілує", - додала викладач.

Зараз ви читаєте новину «Жінка почала курити в 40 років через суворого чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі