вівторок, 06 вересня 2022 15:25

Зеленські відзначають гранатове весілля: архівні фото президентського подружжя
25

Сьогодні, 6 вересня, Володимир і Олена Зеленські відзначають 19-ту річницю весілля, яку ще називають "гранатовою". До одруження пара зустрічалася вісім років і навіть не жила разом. А в шлюбі в них з'явилося двоє дітей: донька Олександра й син Кирило.

Gazeta.ua вирішила зібрати архівні фото й розповісти історію кохання президентського подружжя.

Пара познайомилася під час навчання в гімназії, куди перейшла Олена в сьомому класі. За словами керівника держави, він закохався в Олену з першого погляду. Але обраниця Зеленського зізнавалася, що навіть не пам'ятає першу зустріч.

"Не пам'ятаю момент, коли ми вперше з Володимиром перетнулися поглядами. А все тому, що в школі Зеленського знали й бачили всі. Його компанія завжди була яскрава. Якщо десь голосно – значить, там точно буде Зеленський. Я прийшла до гімназії у сьомому класі, із цього моменту ми вчилися в паралельних класах. Я знала, що Зеленський вчиться в класі "Б". І все", – пригадувала Олена.

Стосунки пари перейшли в романтичні, коли вони випадково зустрілися після закінчення школи. Ба більше, Володимир почав залицятися до дівчини. Однак на той момент Олена не хотіла стосунків, бо зустрічалася з іншим.

Згодом президент зізнавався, що завжди міг знайти підхід до дівчат. Але з Оленою було інакше: вона не підпускала до себе. Спочатку для нього це стало викликом. А після Зеленський зрозумів, що закохався.

Олена почала писати тексти ще за часів КВК. Тому, окрім почуттів, пару об'єднувала й робота.

До одруження Зеленські зустрічалися вісім років. Пара навіть не жила разом. Зеленський відповідав, що шлюб у нього асоціювався зі швидким народженням дітей. А із цим він поспішати не хотів.

6 вересня Володимир і Олена Зеленські відзначають 19-ту річницю весілля
Фото: instagram.com/olenazelenska_official
6 вересня Володимир і Олена Зеленські відзначають 19-ту річницю весілля
6 вересня Володимир і Олена Зеленські відзначають 19-ту річницю весілля
6 вересня Володимир і Олена Зеленські відзначають 19-ту річницю весілля
Пара виховує доньку Олександру й сина Кирила

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній "холостяк" повінчався з дружиною: ніжні фото пари

Перша леді ж зазначає, що не квапила Володимира з весіллям. Зауважила, що ніколи не вважала стосунки без штампа в паспорті неповноцінними.

"Ми були молоді й не збиралися швидше одружитися. У мене не було таких думок: "Боже мій, чому він не освідчується? Не дарує обручку? Напевно, зі мною щось не так". Розмови про весілля були. Ми знали, що коли-небудь це зробимо. Але нічого не планували. І дату призначили, тільки коли побачили в нашому гастрольному графіку вільне місце", – стверджує Зеленська.

На весілля, яке гуляли 6 вересня 19 років тому, запросили весь "95 Квартал". Майбутній президент обрав класичний сірий костюм. А Олена в той час мала коротку зачіску. Вона вийшла заміж у білій сукні з відкритими плечима.

15 липня 2004-го на світ з'явилася донька Олександра. А 21 січня 2013 року в пари народився син Кирило.

Зеленська ділилася і про усталені традиції в родині. Наприклад, у подорожі Володимир і Олена завжди вирушають з дітьми, щоб більше часу провести разом. Зеленські також намагаються разом вечеряти, однак через щільні графіки не завжди виходить.

Після початку повномасштабної війни Росії проти України президентська пара майже не бачиться. Однак українці змогли переконатися в справжніх почуттях Зеленських. Наприклад, Володимир присвятив коханій допис, чим зворушив мережу. Тоді вона виступала в Конгресі США.

"Перша леді. Наша. Моя. Вперше в Конгресі США. Вперше про війну. Про те, що насамперед потрібно Україні. Від імені всього українського народу. Від нас усіх. І, звісно, ми переможемо", – написав він в Instagram.

А ще Зеленські постійно діляться ніжними спільними фото. Вони позували у спільній фотосесії для американського Vogue. Авторкою знімків є британська фотографка Енні Лейбовіц.

Донька президента Володимира Зеленського 18-річна Олександра вже склала мультипредметний тест і готується до вступу до вищого навчального закладу.

Про це розповіла перша леді України Олена Зеленська. Вона також запевнила, що донька навчатиметься в українському вузі. Дружина президента вірить, що в Олександри з результатами іспиту все буде гаразд, оскільки дівчина до них старанно готувалася.

На запитання, чи навчатиметься президентська донька в Україні, Зеленська відповіла ствердно: "Так, залишаємося".

Зараз ви читаєте новину «Зеленські відзначають гранатове весілля: архівні фото президентського подружжя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі