четвер, 30 червня 2016 00:27

Другий шлюб повинен бути щасливим

Другий шлюб повинен бути щасливим

За статистикою, розлученням закінчуються 40% перших шлюбів і 30% других. Чому другий шлюб щасливіший — пише "Наша мама".

1. Другі шлюби є результатом негативного досвіду перших, закохані вже знайомі з "підводними каменями" життя в шлюбі та знають, в яких питаннях варто бути обережнішими.

2. У подружжя є більш глибоке розуміння себе і того, що таке шлюб. Вони серйозніше підходять до нього і готові працювати над собою, щоб зробити життя коханої людини щасливішим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 альтернатив фати для нареченої

3. І чоловік, і дружина хочуть зробити все правильно цього разу. Це найважливіша установка, яка фактично гарантує успішність шлюбу, свого роду "робота над помилками".

4. У людей, які вступають у другий шлюб є особливе почуття вдячності коханій людині за те, що вона з'явилася в їхньому житті, за можливість бути коханим і дарувати кохання. Якщо пам'ятати це почуття, воно стане головною гарантією того, що кохання і турбота один про одного завжди житимуть в цих стосунках.

Зараз ви читаєте новину «Другий шлюб повинен бути щасливим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі