четвер, 24 жовтня 2024 16:54

Визначили найкращий вік для кар'єри та стосунків

Визначили найкращий вік для кар'єри та стосунків
Найкращим віком для любові, кар'єри і щастя є саме проміжок від 30 до 42 років Фото: pinterest

Кожен вік має свої переваги для кар'єри та стосунків.

У молодості багато енергії та амбіцій для розвитку в роботі, а зрілість приносить досвід і краще розуміння себе в особистому житті.

Визначити найкращий час непросто, адже це залежить від ваших цілей та пріоритетів, але кожен період життя має свої можливості для зростання.

Експерти в сфері психології дійшли висновку, що молоді люди у віці від 20 до 30 років можуть відпочивати і жити у своє задоволення, оскільки найкращим часом для серйозних стосунків і побудови кар'єри є період від 30 до 42 років.

Дослідженням займалися академіки з Великобританії.

Фахівці переконані, що найкращим віком для любові, кар'єри і щастя є саме проміжок від 30 до 42 років.

Вони обґрунтували це тим, що молодики й гадки не мають, чим їм займатися в житті, які цілі ставити і як правильно жити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найкращий вік для одруження за знаком Зодіаку

Більш того, багато хто навіть у 25 років не зовсім готовий до реалій світу, але заводять сім'ї, від того такий великий коефіцієнт розлучень по всьому світу.

У період від 30 до 40 років у фізичному плані людина перебуває на піку своєї форми, і з оптимізмом дивиться в майбутнє, при цьому вже є певні моделі поведінки, які допоможуть реалізуватися.

Психологи відзначають, що ідилія в серйозних особистих стосунках людей настає тільки до 40 років.

Вчені вважають, що різниця у віці між подружжям - один із важливих аспектів успішного шлюбу. Зараз середня різниця у віці між партнерами по всьому світу - п'ять-шість років. Зазвичай, чоловік старший від обраниці.

Психологи схильні вважати, що саме різниця у віці від трьох до шести років є оптимальною для побудови міцних, здорових відносин. У таких закоханих народжується більше дітей та відбувається менше конфліктів.

Зараз ви читаєте новину «Визначили найкращий вік для кар'єри та стосунків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі