четвер, 25 травня 2017 01:37

Військова форма замість весільної сукні: волонтерка побралася з грузинським військовим

Відомий київський волонтер 55-річна Ольга Батагова і заступник командира "Грузинського легіону" 40-річний Зураб Чихелідзе зіграли інтернаціональне весілля.

Ольга за освітою журналіст, працює логістом у столиці. Від початку війни є волонтером київського військового госпіталю, їздить на передову. Там і познайомилася з теперішнім чоловіком. Зураб - капітан грузинської армії. Коли в Україні почалася війна, він звільнився і приїхав воювати в АТО.

"Із Зурабом займалися забезпеченням легіону. Спочатку не виділяла його серед інших. Він рік і вісім місяців умовляв вийти за нього заміж. Погодилася після того, як сказав: "Коли ми під кулями дивимося смерті в обличчя, хочеться, щоб удома чекала дружина, а не співмешканка. Співмешканка - це принизливо", - розповіла Ольга Батагова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тернопільська волонтерка встановила рекорд Гіннеса із найшвидшої організації весілля

Автор: надане Ольгою Батаговою
  У РАГСі молодята були у військовій формі
У РАГСі молодята були у військовій формі

Освідчився Зураб торік 24 серпня у свій День народження. Пара побралася 22 квітня цього року. На розписці в ЗАГСі молодята були у військовій формі. На святкове застілля Ольга одягла сукню з національною вишивкою, а Зураб - українську вишиванку та грузинську папаху.

Автор: надане Ольгою Батаговою
  Весілля молодята святкували в історико-культурному заповіднику "Мамаєва слобода"
Весілля молодята святкували в історико-культурному заповіднику "Мамаєва слобода"

Волонтером Ольга Батагова стала в липні 2014-го. Має позивний "Мамуля". У Зураба контракт до кінця війни. За кілька днів після весілля повернувся на фронт.

Зараз ви читаєте новину «Військова форма замість весільної сукні: волонтерка побралася з грузинським військовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі