середа, 01 серпня 2018 15:43

Видалити не можна залишити: як перевірити серйозність намірів партнера

Видалити не можна залишити: як перевірити серйозність намірів партнера
В еру соціальних мереж і додатків для швидких знайомств проявити серйозність своїх намірів можна набагато легше, ніж раніше Фото: Ivona - bigmir) net

Психологи рекомендують видалити додатки та акаунти з сайтів для знайомств, щоб проявити відданість партнерові та почати довірчі відносини.

"Видаляючи ці додатки зі свого смартфона, людина доводить, що серйозно ставиться до стосунків. Має намір будувати міцний зв'язок із партнером", - стверджує відомий психолог Меделін Мейсон Роунтрі.

Видалення додатків для пошуку партнера - основа потенційно успішних стосунків.

"Це важливий крок на шляху до побудови серйозних і довірчих стосунків. Таким чином демонструєте партнеру, що закінчили пошук і готові до початку нового етапу в своєму житті", - каже дейтинг-коуч Джеймс Прис.

Видаляти акаунти та додатки не слід відразу після знайомства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому з'являються чоловічі ревнощі

"Зачекайте моменту, коли почнете спати разом в одній квартирі та говорити про майбутнє. Це, ймовірно, найкращий час для очищення простору в своєму смартфоні та серця для нового партнера ", - додає фахівець.

Існують 4 ознаки, які свідчать про наближення розриву стосунків із партнером. Особливу увагу слід приділяти невербальному спілкуванню, радить американський фахівець із невербальної комунікації Патті Вуд. Деякі зміни у поведінці можуть свідчити про початок проблем у стосунках партнерів.

Зараз ви читаєте новину «Видалити не можна залишити: як перевірити серйозність намірів партнера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі