середа, 28 березня 2012 18:12

Мед і мигдаль найкраще відновлюють сексуальну енергію

  Мигдальні горішки вважаються одними з найкращих афродизіаків
Мигдальні горішки вважаються одними з найкращих афродизіаків

На книжковій виставці "Медвін. Книжковий світ", яка відбудеться у столичному виставковому центрі "ЕскпоПлаза" з 5 по 7 квітня,  поетка Леся Мудрак читатиме еротичні вірші і готуватиме страви, які підвищують лібідо. На прохання кореспондента Gazeta.ua вона розповідає про продукти, які посилюють сексуальне бажання.

"На кожному столі мають бути різні приправи: чебрець, шафран, базілік, петрушка. Їх можна їсти окремо або додавати у страви. Такі приправи не лише додають страві пікантності, а й посилюють сексуальне бажання. Після їх вживання сексуальне бажання виникає у жінок і чоловіків.

Мед має властивість відновлювати сексуальну енергію і викликати бажання. Це стосується представників обох статей. Недарма, перший місяць подружнього життя називають "медовим".

У горіхах є багато вітамінів і мінералів. Саме це потрібно, щоб стимулювати сексуальний підйом.  Раджу вживати не волоські горіхи, а мигдаль - природний стимулятор ерекції. Він сприяє тому, щоб чоловік і жінка якомога довше були одне з одним. Насолода статевим актом продовжується, а наявність жирів дозволяє швидше відновити чоловічу "силу" і скоротити час між любовними втіхами. Мигдальні горішки вважаються одними з найкращих продуктів харчування, які мають властивості афродизіаків.

Авокадо широко використовував у своїй практиці Людовік 14, відомий своїми любовними походеньками.  Цей фрукт є прекрасним афродизіаком, бо в ньому багато білків та вітамінів. Все це стимулює чоловічу активність.

На столі обов'язково мають бути цибуля і часник. Недарма ці продукти широко використовуються в українській кухні. Раніше господині клали їх майже в усіх страви. Зараз цих продуктів намагаються уникати через запах. А дарма. Цибуля і часник позитивно впливають на весь організм, статева сфера теж не виключення.

Мак використовують для розслаблення після чогось потужного. Коли поруч немає ванни, слід з'їсти вареник чи пиріжок з маком. Спокій гарантовано.

Жирної їжі слід уникати, жирна їжа впливає на зниження потенції.

Слід вживати рибу, крупи, гриби. Останні, до речі, схожі на чоловічий статевий орган, якщо його перевернути. Про це знали вже давно. Недарма склали пісеньку: Ішла баба по гриби, а дід по опеньки. Дідо свої посушив, бабині сиренькі.

Зараз ви читаєте новину «Мед і мигдаль найкраще відновлюють сексуальну енергію ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі