середа, 29 лютого 2012 12:20

10 відсотків жінок ніколи не відчувають оргазму

10 відсотків жінок ніколи не відчувають оргазму

Оргазм відчувають 99,99 відсотків чоловіків і лише 70 відсотків жінок. Про це кореспонденту журналу "Країна" розповів генеральний директор українського институт сексопатології та андрології Ігор Горпинченко. - Майже всі чоловіки відчувають оргазм. Але 8-10% жінок мають вроджену анаргозмію. Вони ніколи не відчувають оргазм.

Неправда, що статевий акт має тривати півгодини. Зазвичай тривалість сексуального акту 3-7 хвилин. Є такі, в кого викид сперми відбувається за 1-2 хвилини, а в декого - через півгодини. Якщо чоловіка "розряджається" швидко, жінка пристосовується і встигає дістати насолоду.

Найкраще кохатися, коли є бажання. Не вірте тим, хто каже, що слід це робити вранці чи серед ночі. Їжа не пов'язана із сексуальністю. Навіть голодні здатні на повноцінний секс. А можна цілий день їсти креветки, але результат буде нульовий.

Чоловіки до першого статевого акту непогано уявляють, що відчуватимуть під час нього. У 14-15 років вони переживають період полюцій - нічного виверження сперми, часто бачать еротичні сни, під час яких отримують оргазм. Дівчатам такі сновидіння менш властиві, а займатися онанізмом заважає дівоча пліва.

У хлопців комплекс неповноцінності найчастіше пов'язаний із розміром члена. У дівчат - із тим, що вважають себе непривабливими.

Для створення родини краще, коли обоє мають сексуальний досвід.

Повну версію інтерв'ю читайте в журналі "Країна" від 1 березня.

Зараз ви читаєте новину «10 відсотків жінок ніколи не відчувають оргазму ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі