вівторок, 10 липня 2012 12:34

Крем для засмаги, сережки і морозиво - як правильно знайомитись на пляжі
14

Фото: фото: Анна УСІК

У столичному Гідропарку людно. Температура повітря +34С. Кияни Андрій і Олексій розстеляють каремати за 4 м від водойми. Перед ними на сонці ніжаться четверо дівчат у бікіні. За півгодини споглядання хлопці наважуються підійти і познайомитися.

"Тільки моя ота чорнява у червоному купальнику, - каже короткострижений Олексій. – Собі вибирай когось із отих трьох".

Хлопці підходять до дівчат.

"Дівчата, як водичка? Вже пробували?"

10 хв. дівчата кокетливо усміхаються. Двоє погоджуються піти з Андрієм та Олексієм у воду. Купаються 15 хв. Потім хлопці біжать дівчатам за морозивом.

"На пляжі знайомитися найлегше, - каже сімейний психолог Олена Антонюк. – Там людину бачиш такою, якою вона є. У клубі під світло-музику усі здаються інакшими. В купальнику на піску дівчина та хлопець такі, як удома на ліжку. Тут ви можете побачити справжню фігуру дівчини, а не її форми у коригуючій білизні".

Психолог підказує три способи знайомства на пляжі.

"Хлопцеві найлегше дівчину пригостити морозивом або водою. Для початку морозиво варто запропонувати, а не купувати і дарувати одразу. Може виявитися, що дівчина на дієті. Тоді морозиво доведеться доїдати самому. Не соромтеся,  привітайтеся і починайте імпровізацію".

Дівчині варто показати себе розсіяною та слабкою.

"Така поведінка жінок дуже подобається чоловікам. Можете вдати, що загубили сережки чи заколку. Чоловік кинеться її шукати і обов'язково поспівчуває вам. Захоче пожаліти та підбадьорити. 70% зі ста, що iз пляжу ви підете разом".

Олена Миколаївна радить дівчатам не привертати до себе увагу лайкою, не випивати і не лузати насіння.

"Вульгарна поведінка відштовхує чоловіків. На вас повинен бути чистий купальник. Обов'язково проведіть епіляцію на ногах і у зоні бікіні. Йдучи до води не забувайте про ходу. Нанесіть легкий макіяж. Під час купання намагайтеся не розтерти туш і тіні на обличчі. Попросіть чоловіка, з яким бажаєте познайомитися, нанести вам крем для засмаги на плечі та спину. Ваша безпорадність не залишить його байдужим".

У пляжному знайомстві є кілька мінусів.

"Люди, звісно, як і будь-де, на пляжі теж грають роль. Там важко зрозуміти, чи людина є тим, кого з себе вдає. Більшість на пляж не одягає обручки, тому можна попасти на одруженого чоловіка або заміжню жінку. Пляжне знайомство може перерости у курортний роман. Він, як правило, закінчується розлученням і розчаруванням".

Зараз ви читаєте новину «Крем для засмаги, сережки і морозиво - як правильно знайомитись на пляжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі