середа, 22 лютого 2017 00:55

Як зміна іміджу допоможе повернути чоловіка

Як зміна іміджу допоможе повернути чоловіка

Зміна іміджу допомагає вирішити складні життєві ситуації.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла стиліст Діана Сидорович.

"Складні життєві ситуації можна вирішувати за допомогою зміни іміджу. Одна жінка прийшла до мене у сльозах. Розповіла, що чоловік пішов до іншої, Казала: "Повністю хочу змінитися. Весь час присвячувала родині, а про себе взагалі перестала піклуватися". Коли побачила її гардероб, здивувалася. Мала лише кілька майок, одні джинси і сукню. Пояснювала: мені цього вистачає. Після того, як попрацювала з нею, вона повністю змінилася. Почала доглядати за собою, красиво вдягатися. За кілька тижнів подзвонила: "До мене повернувся чоловік. Побачив мене в новому образі і сказав, що йому самому така королева потрібна", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальний колір: п'ять відтінків модного фарбування для зміни образу

"Стиліст одночасно є і психотерапевтом. Він має показати людині, що вона красива. Це піднімає самооцінку. Життя після цього одразу налагоджується. Інша клієнтка після зміни іміджу знайшла кращу роботу, друга вдало вийшла заміж. Коли дзвонить, щоразу дякує: "Діаночка, ви змінили моє життя", - додала вона.

Солістка гурту NIKITA Нана, Анастасія Кумейко, змінила імідж. Співачка перефарбувалась у білявку. Сьогодні фото своєї підопічної поділився продюсер Юрій Нікітін. На знімку Нана позує у світлому светрі з новим кольором волосся.

"Зміна іміджу Артиста змінює його характер, поведінку і впливає на його творчість в цілому. Імідж - це не тільки зовнішня оболонка особистості Артиста, але і внутрішній зміст", - коментує зміну образу співачки продюсер Юрій Ніктін.

Зараз ви читаєте новину «Як зміна іміджу допоможе повернути чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі