середа, 13 липня 2016 23:35

Голлівудські пари, які зіграли весілля десятки років тому та ще й досі разом
5

Серед голлівудських пар є такі, які завдяки взаємній повазі пройшли багато років пліч-о-пліч і можуть стати чудовим зразком сімейних стосунків. rivne1.tv пропонує ТОП-5 відомих пар.

Меріл Стріп та Дон Гаммер одружені 37 років

Архітектор Дон Гаммер і оскароносна актриса Меріл Стріп ось вже 37 років щасливі у шлюбі. У подружжя є три дочки, які пішли по стопах матері і стали актрисами — Мемі, Грейс, Луїза, а також син Генрі, який обрав кар'єру музиканта. Секрет довгих стосунків, на думку Меріл, — вміння чути і розуміти один одного.

 

Сара Джесіка Паркер і Меттью Бродерік у шлюбі 18 років

Ці двоє познайомилися на початку 1990-х, коли обоє тільки починали свої акторські кар'єри. Зумівши пройти не одну перевірку на міцність, в числі яких слава Сари Джесіки, вони залишаються однією з найміцніших пар і виховують трьох дітей.

 

Вілл Сміт і Джада Пінкетт-Сміт одружені 17 років

Уілл і Джада вперше зустрілися в 1995 році, коли вона пробувалася на роль подруги Сміта на його хіт-шоу "Принц із Беверлі-Хіллз". Як і в будь-яких сімейних стосунках, в цій парі було безліч злетів і падінь, але постійна робота над собою і довіра допомогли зберегти сімейне вогнище донині.

 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомі "пенсіонери" та їхні молоді дружини

Девід і Вікторія Бекхем одружені 16 років

Одна з найкрасивіших пар Девід і Вікторія Бекхем через 16 років шлюбу все так же щасливі разом і виховують чотирьох дітей.

 

Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс одружені 15 років

Незважаючи на велику різницю у віці, вони змогли побудувати міцні стосунки і народити двох дітей, а Кетрін допомогає чоловікові подолати важку хворобу, підтримуючи його у важкі моменти.

 
Зараз ви читаєте новину «Голлівудські пари, які зіграли весілля десятки років тому та ще й досі разом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі