середа, 07 червня 2017 01:37

Фронтове весілля: молодята знайшли своє кохання на передовій

У Сіверськодонецьку на Луганщині в 24-й механізованій бригаді відгуляли фронтове весілля. Побралися медик Наталія Тимчук та головний сержант роти Віталій Михайлишин.

Автор: 5 канал
  Медик Наталія Тимчук та головний сержант роти Віталій Михайлишин  побралися у Сєвєродонецьку за добу
Медик Наталія Тимчук та головний сержант роти Віталій Михайлишин побралися у Сєвєродонецьку за добу

З передової - до РАЦСу молодят на кілька годин із бойових позицій відпустили у звільнення. Армійці вирішили не втрачати часу й розписатися у Попасній. Проте там отримали відмову. Закоханим командири продовжили звільнення ще на кілька годин і відправили до Сєвєродонецька, де одружитися можна за пришвидшеною процедурою. Година в дорозі й чергова спроба. Поки заповнювали документи, розповідали, ще на початку війни колишня дружина Віталія не сприйняла рішення чоловіка йти до армії й подала на розлучення.

Автор: 5 канал
  Медик Наталія Тимчук та головний сержант роти Віталій Михайлишин  побралися у Сєвєродонецьку за добу
Медик Наталія Тимчук та головний сержант роти Віталій Михайлишин побралися у Сєвєродонецьку за добу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військова любов: як в АТО з'являються другі сім'ї

"У 2015-ому році я приїхав у відпустку, вона сказала, що хоче пожити для себе. То вже розвелася. Поїхав. І так сталося відтоді воюю", - розповів наречений, передає 5 канал.

Тоді ж перший чоловік Наталі загинув на фронті. Жінка вирішила продовжити його справу і пішла захищати державу. За рік на Донбасі познайомилася з Віталієм.

"Він мене повернув до життя! Якось так вийшло, що один одного вернули до життя! По різному сталося! Було б нам дуже тяжко!", - каже жінка.

За прискореною процедурою військовий медик Наталя Тимчук і головний сержант роти Віталій Михайлишин беруть шлюб. Отримавши бажане свідоцтво про шлюб й спільне прізвище Михайлишин, молодята повертають на передову.

Справжнє весілля святкуватимуть вже після повернення додому, а не на позиціях.

Бійці 54-ї бригади Віка та Андрій одружилися втретє у Бахмуті на Донеччині. Реєструвати шлюб молодята приїхали з передової, туди ж вирушили одразу ж після церемонії.

Зараз ви читаєте новину «Фронтове весілля: молодята знайшли своє кохання на передовій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі