вівторок, 25 жовтня 2011 13:29

Для французів достатня довжина пеніса становить 9-10 см

Для французів достатня довжина пеніса становить 9-10 см

Французька Національна академія хірургії розповсюдила результати дослідження про довжину пеніса, в якому, зокрема, вказали яку довжину чоловічого статевого органу можна вважати нормальною.

Як повідомляє Російська служба BBC, на думку лікарів, це повинно заспокоїти деяких чоловіків, які мають намір звернутись до пластичних хірургів для збільшення статевого органу.

Нормальним французи пропонують вважати пеніс довжиною 9-9,5 сантиметрів в спокійному стані, і 12,8 - 14,5 сантиметрів в ерегованому. За нормальну довжину окружності (не плутати з діаметром) статевого органу приймається відповідно - 8,5 - 9 см і 10 - 10,5 см. Учені вважають, що чоловікам добре б ознайомитися з цими даними, перш, ніж вони зважаться на небезпечні операції .

"Відчуття недостатньої довжини пеніса може викликати почуття тривоги і призвести до важких психологічних наслідків. В останні роки все більше чоловіків хочуть збільшити пеніс хірургічним шляхом через так званий "??синдром роздягальні ", - йдеться в повідомленні французької Академії хірургії.

Зараз ви читаєте новину «Для французів достатня довжина пеніса становить 9-10 см». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі