неділя, 07 квітня 2024 01:50

Як врятувати стосунки від розриву: п'ять корисних правил

Як врятувати стосунки від розриву: п'ять корисних правил
Щоб зберегти стосунки, треба в першу чергу почати працювати над ними. Фото: Pinterest

У період війни багато пар не витримали емоційного навантаження. Проте стосунки завжди можна врятувати. Для цього потрібне бажання двох людей та трохи наполегливості.

Gazeta.ua зібрала правила щасливих стосунків, які точно будуть корисними для кожного.

Лягайте спати разом

Обійми та ніжні розмови перед сном точно зміцнять ваші стосунки. Не обов'язково при цьому займатися сексом. Достатньо просто спілкування.

Довіряйте та прощайте

Зруйнувати набагато простіше, ніж збудувати. Тому, якщо проблема не настільки серйозна, задумайтеся – чи хочете ви втратити кохану людину?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терпіти не будуть: які чоловіки відлякують жінок

Спільне хобі

У скрутні моменти спільне заняття однозначно зближує. Малюйте разом, ходіть у кіно чи доглядайте за домашнім улюбленцем.

Зізнавайтеся у коханні

Слова "я люблю тебе", "я вірю в тебе", "все вийде" іноді рятують від депресій і допомагають людині досягати висот.

"Закривайте" сварки перед сном

Не лягайте спати, доки не вирішите всі питання. Ваша любов набагато сильніша за всі негаразди у світі.

Кожна людина може по-справжньому кохати тільки раз в житті. Всі інші партнери - це лише тіні того, хто був воістину близький серцю. Однак не всім судилося провести все життя з тією самою людиною, тому все, що нам залишається - гріти душу приємними спогадами. Але в цьому є і "мінус". Як виявляється, жінки можуть бути настільки ревнивими, що можуть "виносити мозок" чоловікам через їхніх колишніх. Щоб ви даремно не дратували себе і своїх других половинок, розповідаємо вам, як зрозуміти, що він досі кохає свою колишню.

Зараз ви читаєте новину «Як врятувати стосунки від розриву: п'ять корисних правил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі