субота, 24 лютого 2024 15:17

Як познайомитися з дівчиною на вулиці: дієві поради для щастя

Як познайомитися з дівчиною на вулиці: дієві поради для щастя
Ви йдете вулицею і погляд чіпляється за карколомну красуню, від якої неможливо відвести око. Розповідаємо, як поводитися в такому випадку. Фото: sangistil

Ви йдете вулицею і погляд чіпляється за карколомну красуню, від якої неможливо відвести око.

Розповідаємо, як поводитися в такому випадку, щоб випадкова зустріч могла отримати логічне продовження. Отже, пропонуємо вам кілька дієвих способів: як познайомитись із дівчиною на вулиці.

Припустимо, що ви зустрілися поглядами, а що ж в такому випадку робити далі?

Озиратися назад чи ні?

Якщо ви перебуваєте у стосунках, то ні в якому разі не озирайтеся. Якщо ви це робите, то даєте зрозуміти, що вам може бути цікаво заговорити з дівчиною, продовжити знайомство.

Якщо ви вільний, тоді можете спокійно озирнутися, щоб переконатися, чи зробила вона те ж саме.

Встановіть зоровий контакт

Зоровий контакт є одним із найпотужніших способів спілкування з людьми. Кажуть, що очі – це двері до душі та розуму. Коли ви встановлюєте зоровий контакт протягом двох-трьох секунд, ви полегшуєте ситуацію і даєте дівчині зрозуміти, що ви нею зацікавлені.

Усміхніться у відповідь

Якщо дівчина вам усміхнулася, зробіть це у відповідь. Достатньо навіть усміхнутися очима. Коли вона дивиться на вас, можете демонструвати, що вам це подобається. Але намагайтеся робити це так, щоб їй було комфортно. Ніяких хтивих емоцій, які можуть відштовхнути її.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як запобігти або пережити розлучення під час війни: поради психологів

Використовуйте мову тіла

Далі, якщо ви вже озираєтеся назад, то поверніть тіло до неї. Це покаже, що ви відкриті до розмови. У жодному разі не схрещуйте руки чи ноги, тому що це підтвердить домінування – те, з чим жінки не люблять мати справу.

Поговоріть з нею

Отже, коли невербальне знайомство завершилося, ваша черга заговорити з дівчиною. Будьте невимушеним, але не надто наполегливим. Будьте легким, собою. Але поводитися потрібно так, щоб їй було комфортно з вами. Якщо вона затрималася на ці кілька секунд, то це означає, що їй цікаво, що буде далі. Не розчаруйте її.

Візьміть її номер

Не бійтеся отримати її номер телефону. Якби вона не була зацікавлена, вона, ймовірно, не подивилася б на вас. Коли ви обоє глибоко заглиблені в розмову і відчуваєте, що бажаєте більшого, саме в цей момент вам слід діяти.

Нехай дівчина дасть вам свій номер, а не навпаки. І не нервуйтесь, коли отримуєте її номер. Ваша ж задача у цьому випадку – набрати її. Переконайтеся, що вона не помилилася цифрами. І буде вам щастя.

У листопаді відбудуться кардинальні зміни в особистому житті. Кохані будуть сповнені ентузіазму. Ідіть їм на зустріч. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

Зараз ви читаєте новину «Як познайомитися з дівчиною на вулиці: дієві поради для щастя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі