пʼятниця, 01 березня 2019 05:25

Як дізнатися, що вам зраджують - 7 ознак

Як дізнатися, що вам зраджують - 7 ознак
Зрадників - вирахувати легко

Коли є відчуття, що щось не так, помічаєте різкі зміни в поведінці, не має довіри, не має доступу до телефону та купа раптових справ – це признаки зради.
Потрібно довіряти інтуїції. Якщо вона інтуїція підказує, що щось не чисто, скоріше всього це так.
Коли змінюється відношення партнера в кращу сторону – можливо це загладжування вини. Якщо грубішим, то він втрачає зв'язок з вами і намагається встановити її з іншим.
Не можна будувати стосунки без довіри, коли вона зникає, це перший дзвіночок про зраду, радить ukr.media.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розумний презерватив сам показує інфекції

Якщо людина приховує свій гаджет, їй є що приховувати. Людина усвідомлює, що всі докази можна знайти в телефоні тому, ні за що не дозволить їм потрапити вам в руки.
Коли запідозрюєте зраду – будьте уважним. Можна помітити певні нестиковки в оповіданнях. Постійно придумуючи алібі, він сам заплутається в павутині власній брехні і видасть.

Згідно з дослідженнями 70% чоловіків і 45% жінок зраджували своїм партнерам. 10% дітей виховується не своїми біологічними батьками. Близько 70% чоловіків і жінок зрадили б своїм партнерам, якщо була гарантія повної анонімності. Не дуже втішаюча статистика для любові і моногамії.

Зараз ви читаєте новину «Як дізнатися, що вам зраджують - 7 ознак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі