неділя, 24 лютого 2019 10:40

Розумний презерватив сам показує інфекції

Розумний презерватив сам показує інфекції
У Великобританії кольорові презервативи повідмляють про хворобу Фото: chert-poberi.ru

Троє підлітків із Великобританії винайшли презервативи, що повідомляють про хворобу. Вони змінюють колір при виявленні інфекцій, які передаються статевим шляхом.

На презервативі будуть антитіла, які взаємодіятимуть із антигенами інфекцій, змушуючи презерватив змінювати колір.

Про це пише BBC.

Якщо презерватив піддавався впливу хламідії, він може світитися зеленим; жовтим – якщо це герпес; фіолетовим – якщо це вірус папіломи людини і синім – якщо сифіліс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали 5 трендів у сексі, які точно розбурхають уяву

Винахід уже виграв головний приз TeenTech у Великобританії. Ним також зацікавилися багато компаній, що виробляють презервативи.

Англійська компанія випустила розумний презерватив. Він працює за принципом розумного браслета, але реєструє сексуальне життя.

"Розумний кондом фіксує тривалість, частоту і кількість статевих зв'язків, число різних прийнятих поз за різні періоди часу, кількість і середню швидкість фрикцій під час статевого акту, окружність ерегованого пеніса і навіть кількість спалених калорій під час сексу", - кажуть в компанії.

Зараз ви читаєте новину «Розумний презерватив сам показує інфекції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі